Autók » Volkswagen » Polo (2001-2009)

Polo 1.9 TDI130 highline

Takarékos vadállat

Amit nagyon szeretek benne az a motorja, egeszen meglepo dolgokra kepes a 130 loero es a 320Nm nyomatek egy kis autoban. A vadallat 1800 as fordullatol elobujik es egeszen 3500 ig tart az ulesbe lapitas ami elvileg 200 folott er veget. 180 fole nem mertem menni mert azert ez megis csak egy kis auto de a 160 siman utazo tempo, ilyen sebbessegnel is meg boven marad benne tartalek. A fogyasztast 7 fole telen hideg motorral ulesfutessel sem sikerult vinnem. 15e kilometeren 5.6 az atlagom... A utfekvese meglepoen jo, az erzes nagyobb kategorias. Valoszinuleg ez az 1.9 dizelek modositott futomuvenek koszonheto (ha ez igaz). Fekvorendoron neha nyikkkan egyet de sebaj, zorren egyet a muszerfal is. Ez mar zavarobb es csak a Hifi segit. Egyedul az ablaktorlo romlott el eddig, allitolag valami szeria hiba miatt egy elazas utan sokaig nem hasznalva elofordulhat.

- Ablaktorlo berohadt

Maganrendelo

Fenntartási költség (5) Évjárat 2002
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 42000
Előző autója? Következő autója? BMW/AUDI
Verdikt (6.3/10)

Volkswagen Polo 2001 (2005 - 2006)