Spórolós, praktikus kis méregzsák
Hát, hol is kezdjem... Igazából napi használatra, futkozós autónak tökéletes. Praktikus, egyszerű, semmi felesleges nincs benn, de minden benne van ami szükséges. 5l alatt eljárok vele, nagyon megbízható, még sose hagyott az út szélén. 1 vagy két emberrel még egész jól megy, a kis dízel 2000-es fordulat felett szépen viszi ezt a kis kasznit. Kistehernek is használható alkalomadtán, hátsó üléseket lehajtva egész sok mindent bele lehet pakolni. Persze teherrel már nem megy annyira jól.
Vannak gyermekbetegségei, úgymint: küszöbök (főleg elől) sárvédőívek szeretnek rohadni, erre figyelni kell. Zárakkal volt gondom, hátsó, majd az első ajtót nem volt hajlandó nyitni a központi zár. (Első az kinyílik kulccsal, szóval nem fog kizárni minket.)
A hangját, hát azt meg kell szokni, alapjáraton kicsit furcsa, jellegzetes egy négyhengereshez képest. De hamar megszokható, menet közbe, fordulaton pedig már egyáltalán nem "kalapál".
Összességében nagyon jó jármű, aki nem sportkocsikkal akar versenyezni, hanem használni akarja, eljutni A-ból B-be viszonylag olcsón, annak tökéletes.
- Hátsó ajtó zár - Futóműben kopó alkatrészek
Otthon, magam javítom