Autók » Volkswagen » Polo (2001-2009)

Polo 1.4 16V comfortline

Soha többé Volkswagen

Lássuk csak.
Küls?: szerintem inkább szánalmasan, mint jól néz ki, ezt valahogy nagyon elcseszték.
Bels?: kényelmes. Én 190 magas vagyok köszönhet?en a kormány mélység, magasság és az ülés magasságállításának, meg lehet találni a tökéletes pozíciót. Hosszabb úton is használható. Minden kézre esik, nekem bejött a kék m?szerfalvilágítás. Az alap "hifi" jól szol.
Menetteljesítmény: gyorsulás, rugalmasság: katasztrófa(trabant is gyorsult le:))). viszont mentem vele 190-et is pályán és a 160-170-et simán lehetett tartani. A fogyasztást valahogy soha nem sikerült 8,5 alá szorítani, ami szerintem k.sok egy ekkora autótól.
Másfél évesen sikerült t?le megszabadulni. Így visszatekintve erre az id?szakra elmondhatom, hogy UTÁLTAM. Többször hagyott az út mellett. A legdúrvább: Üll?i, csúcsfogalom, piros lámpánál els?ként, ja és persze bels? sáv: az autó egyszercsak leáll, megsz?nik minden elektronika-->nem lehet újra indítani, azt hiszem akkor drága édesanyámat sokan emlegették. Amit soha többé nem szeretnék: 3 hengerrel elmenni szervízbe. Nem is tudom hányszor történt meg, biztosítésk hiba, amit szerintem 1 perc alatt ki lehet cserélni, de azért csak másnap mehettem az autóért.
A másik para, hogy mikor úgy gondolta megszünt a kormány szervorásegítése, na most ez akkor a legjobb miközben kanyarodik az ember jobbra(szerencsére nem jöttek a szembesávban), vagy parkolás közben.
Valami hibavisszajelz? mindig világított, volt hogy egszerre több is. Ezt karácsony közelettével viccesen is fel lehetett fogni, ugrattak is vele páran. Szervo, motorhiba, abs, légzsák meghibásodás.
Összegezvén: sz*r autó, nem igazán autósbarát szervíz--> SOHA TÖBBÉ VW

- -els?, hátsó lengéscsillapító csere
- -bal els? ablak lennmaradt, nem jött fel
- -álandó biztosítékcsere
- -valami hibavisszajelz? mindig világított-->szervíz
- 3x hagyott út szélén, konkrétan senki sem tudta megmondani miért

Porsche Buda
Megbízhatatlanok, lehúzzák az embert, már ha hagyja(els? szervíz 15e km-nél, volt pofájuk adni egy 100e ft-os ajánlatot:mi az anyátok motort kell cserélni????, egy
telefonbeszélgetés hatására átvételkor 25e lett a végösszeg).
Az összes munkafelvev?nél volt szerencsém megfordulni, hála az auto megbízhatóságának:) és talán egy ember volt aki tényleg normálisan állt hozzá a dolgokhoz.
Egy ismer?s mesélte aki ott dolgozik, hogy sokszor leszámláznak alkatrészcserét, emit végre sem hajtanak, mi ez ha nem vicc???
Forduljon Ön is bizalommal a Porsche Budához:)

Fenntartási költség (1) Évjárat 2002
Előző autója? Következő autója? 406, lagunaII
Verdikt (1.9/10)

Volkswagen Polo 2001 (2005 - 2006)