Olyan lassú, mint egy teknős!
Az előző autóm is Polo volt, azt nagyon szerettem,igaz az sem volt hibátlan (lambda szonda kétszer). Azt hittem az új Poloban kiküszöbölték a régi hibáit de NEM! Sikerült jó nagyot visszalépni!! Átvétel után már az első sarok után visszafordultam úgy kopogott!!! A szerizben úgy fogadtak mintha szivességet tennének és nem elötte tíz perce vettem volna át az új autót tőlük!! A fogyasztás katasztrófa, tíz liter alá csak országúton megy, teljesítmény meg nulla, az előző 60 LE. volt és sokkal erőssebb!! Kétszer vitt el tréler mert megállt az út közepén, egyszer a féklámpa kapcsoló miatt!! A futómű állandóan kopogott de a márkaszervíz nem talált semmit! Szerencsére találtam egy megbízható márkafüggetlen szervízt!! Az autó eladásán gondolkodom, de az új autóm nem Volkswagen lesz az biztos!!!
- Stabilizátor pálcák kétszer,motor+váltótartó bak,féklámpa kapcsoló,műszerfal zörgés,
Porsche Pest - Botrány! Teljesen személytelen, nem törődnek az autó bajával, csak a pénz kell nekik!!
HNH Kft 1152 Aporháza u 61. Barátságos új márkafüggetlen szerviz, látszik,hogy az ügyfélért vannak.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Polo | Következő autója? | ??? |