Német "minőség"
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
A jó k..rva an...kat!!!!!
- 2005 októberében vásárolt Polomnak "frissen" mindössze 190km-el bal féltengelye tört.Jó,gondoltam garis no problem,a tréleres már elvette az amúgy sem rózsás kedvem:a megyében ez már a 7. eset......Hoppá!!Ja a helyszínen a trélert várva megkérdezték van e nálam 30000FT készpénz mert csak akkor hoznak csereautót!!!6 nap nélkülözést követően mehettem az autómért,0 magyarázat kérdésemre a válasz:ingyen cseréltük ki.Na jó!!Eddig sem tartottam a kereskedéseket gerinceseknek.A második féltengelytörésre ezév márciusig kellett várni 19261Km-nél most a jobb oldali adta meg magát..A helyi márkakereskedésben "Autómobil Gyöngyös" az ismerős közbenjárásával már kaptam csereautót,1 ötösGolfot(mézesmadzag)Már másnap mehettem is a kocsimért ismét terelő magyarázat az alkatrész elviteére azt aválaszt kaptam hogy már kidobták...Nem váratott magára a harmadik ismét bal.22500km Krakkó, Lengyelország pros lámpa kereszteződés közepén ismét cserben hagyott a rohadt,a kamion meg csak jött...Lepörgött az életem a szemem előtt!!!!Kint rá kelett húznunk még 1 napot,:(( 12órát töltöttünk a kinti szalonban,a nyelvi nehézségek ellenére is kétszer emberségesebbek voltak!!!! Ezek után itthon a gyöngyösi kereskedésben még majdnem hülyének néznek hogy reklomálni merek,meg különben is a forgalmazónál kell panaszkodni
Autómobil Eger
Autómobil Gyöngyös A harmadik:Beltowski Kraków
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | bicaj | Következő autója? | Hát német nem igen! |