Mindennapi használatra max 2-3 embernek tökéletes
Az elóző polomat 2003.12.27.-én vettem át a Posche Pestnél 2.750.000.- volt az ára! 2006.12.05..-én váltam meg tőle 2.000.000.-ért ami értékvesztés szempontjából szerintem jó! Garázsban tartott sérülésmentes állapotú volt 55.000.-km-rel. Olajafogyasztása a kezdetektől 0!!! Fogyasztása városban 6-6.5 L volt klímával vagy télen 7 L. 3000-es fordulat fölé a a kapcsolgatások közben nem igen húzattam. Országúton 90 Km/h autópályán 140 Km/h-val használtam ilyen tempó mellett 6.5 L evett. Egyetlen problémám volt vele hogy a vezető űlás lapja felpúposodott többször javították garanciálisan KERMI-ben is járt kétszer! A hadakozás a szervízzel (Posrche Pest) két évig is tartott de megoldás nem született! A munkafelvevőt idézem szó szerint " az ő ingei is így néznek ki vasalás előtt " A válaszom csak nem gondolja komolyan hogy egy új autónak pár ezer km után így kell az ülésének kinéznie és vasalóval fogok közlekedni vele! Hozzáállás BORZALOM!!!
A 2. polom 2006.12.06.-án került hozzám vadonat újonnan! Persze nem a Porsche Pestet választottam! Több márkakereskedésbe írtam e-mailt hogy mit szeretnék vissza is válaszoltak árajánlatot tettek! Volt egy-két százezres különbség volt köztük! Végül a Porsche Tatabányánál vettem át az autót ők adták a legjobb ajánlatot és Budapesttől sincs annyira messze! A fogyasztásról olajfogyásról ugyan azt írhatnám le mint az előző autóm esetében! Most lassan 12.000.-km lesz már benne az eddig használt 8 hónap alatt! Garanciálisan a csomagtérajtó egyik teleszkópját kellett kicserélni! Érdekes módon ennek a vezető ülés lapjával semmi gond nincs ezek szerint nem bennem van a hiba! A + 5 lóerő különbséget én nem érzem régebbi autómhoz képest.
Klíma használatával az amúgy sem túl erős motor elég gyenge.
- 1.polom 2003 nov27 2006.12.05. volt nálam vezető űlés lapja többször felpúposodott többszöri garanciális javítás
- 2. polom 2006.12.06-tól van nálam csomagtér ajtó jobb oldali teleszkóp csere
Porsche Pest! Borzalom!!!!
Skodák Palotája 15.ker Szentmihályi u. JÓÓÓÓÓ!!!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | polo 1.4 comfortline ice | Következő autója? | Anyagi helyzet kérdése! Hha ilyen marad VW polo. Ha nem BMW 123d |
Verdikt | (7.1/10) |