Megbízható szürke eminenciás
2005. októberében vásároltam életem első új autóját. Előtte egy 1,6- os Daewoo Lanost hajtottam, ami ugyan teljesítményben lealázta a Polo-t, viszont ez igényességben és minőségben köröket vert a Daewoo-ra. Kinézetre nem egy feltűnő gép, de nekem tetszett, ez már a faceliftes volt, gyöngyház-fekete, krém belsővel. Közepes Comfortline Ice felszereltséggel vettem, végül is minden fontosabb extra benne volt. Az akkori keretem 3 millió párszázezer volt, talán ez volt a legjobb választás. (elég sok kocsit megnéztem) Két személynek elegendő a mérete nagyobb útra is, gyakorlatilag két közepes bőrőnddel tele a puttony, családosok el sem tudom képzelni hogyan férnek el benne egy hosszabb nyaraláson... A sílécekhez be kellett szereznem tetőtartót, mert sajnos a lécek lehajtott hátsó üléssel is csak keresztben fértek el, azokra kellett pakolni a többi cuccot, nem valami kultúrált megoldás... Teljesítménye, fogyasztása közepes, se jót se nagyon rosszat nem tudok mondani róla. Megbízhatónak mondanám, a hat év és több, mint százezer km alatt egyszer romlott el a féklámpa kapcsoló, amit gariban cseréltek, illetve 60.000 km-nél a lengéscsillapitó szilentjét kellett cserélni, ami állítólag ennél és a kortás Fabiánál típushiba.
- Féklámpa kapcsoló, Lengéscsillapító szimlentek.
Miskolc Autóház
Torlanja Szlovákia