Kis zöld vacak
Az autó nagyon megbízható, viszonylag csendes. A kuplungja fenn fog, a sebességváltó kar mozgása nem olajozott, de ett?l eltekintve vezetni kényelmes. Elegend? hely jut a lábaknak, akik elvétve hátul ültek nem panaszkodtak.
A térképek, iratok, telefon, stb. tárolására praktikus az els? tér. Hátul a kartámla funkciója tisztázatlan, nem kényelmes, lehajlik, a benne lév? tárolóban csak egy 100 gr-os csoki fér el. A m?szerfalból kiugró pohártartó olyan hangot ad, mint a búcsúkban kapható tapadókorongos pisztoly.
Egy kissé lomha, az emelked?t nem szereti, de ha lendületben van az autópályán sem marad le. Kicsit többet fogyaszt, mint a hasonló típusú kisautók. A bels? kidolgozása nem túl igényes, az illesztések jók, a m?anyagok ugyan nem zörögnek, de az egész m?szerfal unalmas fekete, csak este oldja fel ezt az állapotot a piros-kék világítás. A hátsó ablakot a spriccel?vel alig lehet letörölni, csak a gumilapát által bejárt terület alsó részét tisztítja le a kar.
- A motor- és kipufogógáz problémát mutató kijelz? évente kétszer kigyullad, de nem kell megijedni, mert nincs hiba, a szüleim autója is ugyanezt produkálja (Polo Classic).
- A hátsó ablakok az utakon zötyköl?dve lecsúsznak, a javításuk nem sikerült, azóta is fennáll a probléma.
- A hátsó kartámla (el?l nincs) id?nként magától lebukik, nem rögzíthet? rendesen.
- Igazán komoly hibát még nem észleltem.
VW Autócentrum Gödöll?
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2002 |