Kis családnak kis autó
Ez az elsö új autónk, de megérte. Kicsi, ahhoz és a vezetési stílusunkhoz képest gyors, keveset fogyaszt, elmentünk vele a 1,5 méteres hófalak között is. Pöccre indult mindig. A csomagtartó világítást erösen hiányoljuk.
Még nem volt parkoló ahová ne fértünk volna be :)
Két gyerek ülés hátul - megtelt jelzés kitéve
Ami nagyon nagy pozitívuma (még a teljesen alap kivitelnek is) az az ülés!!! Még 9 hónapos terhesen is ki-be ugráltam nem úgy mint a többi alacsonyabb építésü gépekben.
Vezeti a férjem is én is, mindketten elégedettek vagyunk. Igazi nyugodt embereknek való családi kisautó.
Update 20071116: Azóta voltunk vele hosszabb távra is (Hajdúszoboszló). Tartósan gyorsan menve autópályán átkapcsol egy másik, nem takarékos fogyasztású üzemmódba. Mehetsz 160-nal, de ennek meg van az ára. A fogyasztás elszáll. Normál használat során mindketten (nejem is és én is) hozzuk az 5.5-5.6-os fogyasztást, ami télen felmegy 5.8 esetenként. Szerintetek? Szerintem egyre nagyobb jelentősége lesz a fogyasztásnak. Figyeljétek csak a benzinárat!
- Több mint egy éve használjuk még semmi gondunk nem volt vele. Minden tökéletesen müködik.
- <b>Update 20071116: </b>Néha kigyullad a katalizátor visszajelző. Kicsit használjuk az autót és magától elalszik. Talán a benzinben volt valami?!
Vörös Szervíz Szombathely
a kiszolgálással és munkával maximálisan elégedettek vagyunk. Az árak olyanok amilyenek, de kifizethetö.
Update 20071116: 50 eFt alatt sohasem hozták ki a szervízt. A legjobban az tetszett, mikor szervíz előtt feltöltöttem az ablakmosó tartályt és mit látok a számlán? 2 l ablakmosó. Gondolom kellett a haveroknak. Mivel a szervízt nem láttam, bármit el tudok képzelni. Esetleg végig lehetne nézni a szervízt? Az lenne a korrekt. Jó lenne erre egy törvény: ha akarom megnézhetem, ahogy babrálják az autót. Átállíttattuk long life üzemmódra 45 ezer km-nél. Hozott olajat is elfogadtak. Remélem bele is töltötték.;) Hamarosan jön a 75 ezres szervíz. Arról is igyekszem írni majd.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Fiesta 1.3 | Következő autója? | Egyelőre nem szeretnék autót venni. Előbb törlesztjük a régi, meg az állam is nagy bajban van;) |
Verdikt | (8.5/10) |