Autók » Volkswagen » Polo (2001-2009)

Polo 1.4 Comfortline

Kapcsolj és kussolj

Jórészt egyedüli használóként a Peugeot 206-al szemben úgy gondolom jó választás volt, eléggé igényes a bels? felszereltség, praktikusak a rekeszek, hosszú úton is kényelmes volt, és elég megbízható. A rádió alatti rekesznél hámlik a borítás, maga a rádió pedig egy 3 milliós autónál a vicc kategóriába tartozik (a CD egység megvásárlásáról a szalonban beszéltek le, figyelmembe ajánlva a szemben lév? Media Markt-ot...) - de meglepetésemre a Citroen Xsara-ban még gagyibb rádiót találtam. Három-négy emberrel és klímával már érezhet?en nem megy, egyébként 185-190-el is lehet küldeni, f?leg ha lendületben van, persze nem hosszútávon. Mindenképpen jó választásnak tartom, de gyorsulóbajnokok ne ezt a típust válasszák. Ha kell megy, de lámpáktól kilövésre nem alkalmas :)

- A szokásos problémák: mindkét oldalon els? fényszórók, laikus versenyz?knek nem érdemes nekiállni kicserélni, szervízben 3000-ért végzik a produkciót. Hátsó ablakok egy picit néha lecsúsznak, valamint az igénytelen utaknak köszönhet?en néha futóm?vet kell állíttatni.

Porsche Buda: korrekt, de láthatóan rettenetesen elfoglalt munkafelvev?, horrorisztikus árak. Valószín?leg csak az öltöny-nyakkend? segített viszonylag gyors ügyintézést elérni.

Mozaik utca: Óbudai Autójavító: normális személyzet, több alkalommal (pl. durva kátyubafutás) semmi pénzt nem kértek. Mindenképpen jobb, mint a PB. Elmondásuk alapján azonban tény, hogy bármilyen beavatkozás súlyos tízezrekr?l indul.

Fenntartási költség (5) Évjárat 2003
Előző autója? Következő autója? talán Golf Plus
Verdikt (6.1/10)

Volkswagen Polo 2001 (2005 - 2006)