Így jártam?
Üdv.mindenkinek!
Nos igen,én is azér vettem vw-t,mert hittem azt hogy a német technológia a világon a legjobb. ( hát NEM!!! ) Tehát,én 2005 év elején vettem a kocsimat,újonnan. 0km-es,(elvileg 0 hiba,0 aggódás ) Teltek,múltak a napok+a kilóméterek és tetszett. ( de tényleg ) Aztán ugy 1000km-nél 1* csak megállt az út közepén és se előre se hátra. Szervíz,kivizsgálás persze semmi hiba,csak igy tovább. Újabb 500km és megint leállt az autó. Persze szerviz ( mint rendes tulaj.) vizsgálat,szoftver frissités,teszt út és megint semmi. Kicsit furcsáltam,de ez van. Mit tesz isten újjab 1000km és mi történt (nem fogjátok kitalálni ) persze hogy megint leállt!!! Lila fejjel viszem vissza a szervizbe,balhé,üvöltés,stb. Vizsgálat,tanakodás jöjjek vissza másnap. Autó megkap,hiba nincs ( sok sikert hozzá ) Teltek a napok,hónapok látszólag semmi gond. ( hurrrá ) Aztán ugy 1 éves korában jöttek megint a hibák. Elekt.ablak nem szuperál. Nem húzza fel az ablakot csak többszöri probálkozásra. Ok nincs,hiba nincs, igy jártam. ( ez legyen a legnagyobb baja ) Újjabb 1 év 24000km és jönnek a bajok. Tor.agy csapágy csere (gariban megvan) de kérdezem én,mitöl megy tönkre a csapágy? 2 év alatt 24e km,szerintem nem hajtottam halálra,na mind1. Most 26e km van a kocsiban. Recseg-ropog az első futómű ( ki tudja miért? ) néha *szarakszik* a szervó (megint csak ki tudja hogy miért?) szerviz megnézte,tanácstalanok,fogalmuk sincs mitöl lehet.(Ha valaki esetleg észlelt ilyen hibát és rájött hogy mitől van, az segitsen.köszi) Ja,és nem mellékesen üt a fék ( nem kicsit ) szerviz szerint felmelegedett féktárcsával sokat mentem esőben!!!! ( ez nagyon komoly duma) Összegezve ennyi. Lehet hogy csak nekem nincs szerencsém az autóval,bár ezt kétlem. Azért hogy mondjak jót is: tetszik a kis fogyasztás ( persze nem is megy ) nagyon jó a váltó ( pontos ) kényelmes,belül tágas és élmény vele *szívni* :) Röviden ennyit tudok mondani. Bizom benne hogy hamarosan megszabadulok töle ( bár nem ezzel a szándékkal vettem ) de ez igy nem mehet tovább. A szervizekről meg annyit,hogy ott b*sszák át az embert ahol tudják. Addig jó vagy amig megveszed a verdát,de utána sz*rnak rád.
Köszi hogy végigolvastad.
- 1000km-nél ( 3 hónaposan ) megállt az út közepén. Ez persze a késöbbiekben még fólytatodott. Elekt.ablak néha nem húz fel teljesen ( csak 2*-ra ) 24000km-nél tor.agy csapágy csere,jobb első ajtó folyamatos nyekergése nyitásnál,zárásnál,ja és igen érdekes hang az első futómű és a kormánymű felöl.
na igen,most mit is írjak. Az 1-ik Bp. márkaszervíz pest határában.
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Fiat | Következő autója? | ezek után még nem tudom |