Autók » Volkswagen » Polo (2001-2009)

Polo Polo 1.4 TDI 70LE

Ezüstnyíl

Nagyon jó a mostani 1.4TDI 70LE . Elötte Polo III 75 classic benzines volt. Kényelmesebb mint az elöző polo azonban sürübben kell váltogatni. Elözésnél egy picit lomhább mint a benzines (1.6). Azonban parketta gáz gyors kapcsolgatással fürge...kormányzása puhább, váltója jobb mint a polo III.-é.

Nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!

A motor takarékos, semmi probléma. Csak az üzemanyagot eszi...a városi 4.5-4.9 között van éppen milyen az időjárás és milyen az üzemanyag (BP ritkán járok igy kevés a lámpa)... azonban autópályán 5.2-5.5 a sebesség tartósan 130-139 km között van. Ha spórolni akarok akkor a 120 tartományba 5.1-5.2 körül van...ha klimázom akkor sem több ha több személy van akkor sem...a guminyomást mindig a személyek számához igazitom...télen Michelin alpin3/185 -s van rajta nyáron a gyári dunlop sport alufelnin 195- s

plusz olaj nem kell neki...inditás elött nyáron télen 30-40mp járatom mielött indul. Megálláskor pedigy szintén 40-50mp tovább járatom...igy nem eszi az olajat ...a szervizesek mondták és igy van...a vizhőfok eléréséig szintén nem nyomom ki a szemét..sokan ezt nem tudják és veszik a drága olajat..

Megérte!!!!!

Csak mindenkinek ajánlani tudom...nem verseny autó de A pontból B pontba elvisz és olcsóbban mint a benzines...mig igy is, hogy drágább az üzem anyag...benzines 1.6 -l 8-9l volt a fogyasztás....

- semmi

A váci Vw szervizt tudom ajánlani bárkinek.

Gödöllői vw szervizben drágább a rezsi óradíj, a szakembereik kevésbé felkészültek.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2007
Előző autója? Polo III classic 75 Következő autója? Skoda octavia 1.9TDI, Jetta 1.9TDI
Verdikt (8.6/10)

Volkswagen Polo 2001 (2005 - 2006)