Ezüstnyíl
Nagyon jó a mostani 1.4TDI 70LE . Elötte Polo III 75 classic benzines volt. Kényelmesebb mint az elöző polo azonban sürübben kell váltogatni. Elözésnél egy picit lomhább mint a benzines (1.6). Azonban parketta gáz gyors kapcsolgatással fürge...kormányzása puhább, váltója jobb mint a polo III.-é.
Nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!
A motor takarékos, semmi probléma. Csak az üzemanyagot eszi...a városi 4.5-4.9 között van éppen milyen az időjárás és milyen az üzemanyag (BP ritkán járok igy kevés a lámpa)... azonban autópályán 5.2-5.5 a sebesség tartósan 130-139 km között van. Ha spórolni akarok akkor a 120 tartományba 5.1-5.2 körül van...ha klimázom akkor sem több ha több személy van akkor sem...a guminyomást mindig a személyek számához igazitom...télen Michelin alpin3/185 -s van rajta nyáron a gyári dunlop sport alufelnin 195- s
plusz olaj nem kell neki...inditás elött nyáron télen 30-40mp járatom mielött indul. Megálláskor pedigy szintén 40-50mp tovább járatom...igy nem eszi az olajat ...a szervizesek mondták és igy van...a vizhőfok eléréséig szintén nem nyomom ki a szemét..sokan ezt nem tudják és veszik a drága olajat..
Megérte!!!!!
Csak mindenkinek ajánlani tudom...nem verseny autó de A pontból B pontba elvisz és olcsóbban mint a benzines...mig igy is, hogy drágább az üzem anyag...benzines 1.6 -l 8-9l volt a fogyasztás....
- semmi
A váci Vw szervizt tudom ajánlani bárkinek.
Gödöllői vw szervizben drágább a rezsi óradíj, a szakembereik kevésbé felkészültek.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | Polo III classic 75 | Következő autója? | Skoda octavia 1.9TDI, Jetta 1.9TDI |
Verdikt | (8.6/10) |