Er?s kislány
2003 januárjában vettük át, ? volt család els? új autója. Els? néhány héten nem is tudtam róla véleményt mondani annyira furcsa volt a keleti csúcsmodellek után(Trabi, 1500-ös Lada, 1200-es Lada, Skoda). Ahogy teltek a kilométerek úgy szerettem meg. Bár tipikus n?i autó azért tudott menni. Utazó sebessége olyan 100-120 körül van, felette igencsak megn? az étvágya. Egyszer az M1-en sikerült 180-ig kigurítani de kellett hozzá hely és egy kis lejt?. Egyedül, vagy max két személlyel elég jól megy de megrakva eléggé elgyengül.
A csomagerével megvoltam elégedve, egyszer egy komplett dobfelszerelést raktam bele és még fért volna cucc. Pakolás szempontjából inkább a nagyobb embereket nem tudtam hova rakni mert hátul állítólag nagyon sz?k :)
Szervízelése gyors de drága. Az elmúlt 2,5 év alatt ki kellett cseréni a szélvéd?t mert elpattant magától. Utána egy rosszul felrakott hólánc megrendezte a jobb els? fékcsövet. Komplett els? fékbetét és féktárcsa csere lett a vége. Utána a bal fékbetét kopottság jelz? romlott el mert eltört a csatlakozoja.
Összeségében egy nagyon megbizható autó de érezni lehet rajta a globalizált világ minden baját.
- Els? szélvéd?, els? fékek, izzók, fékbetét kopottság visszajelz?
Autóformula Kft.
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2003 |