Csalóka
Eleinte jól ment nem volt semmi gond. Aztán szépen folyamatosan eggyre betegebb lett. Először ki kellett cserélni a trafókat mert kiolvadt belőle a tömítés (nem tudom ki volt olyan okos hogy ezt így gyártatta le). Utána folyamatosan előjött az a hiba ,hogy vagy világít vagy villog a motorhiba visszajelző lámpa. Először megijed az ember nézi a "használati utasítást" mi lehet az, utána később már észre se veszi hogy egyáltalán világít. a trafókat még egyszer ki kellett cserélni ismételten ugyan olyan okokból. Az idő múlásával elkezdett nyikorogni az egész középkonzol. Majd egyszercsak arra lettem figyelmes hogy lötyög alattam az egész ülés a sínben. 90000km környékén pedig előállt egy olyan kedvességgel a gépjármű hogy nem tudta hogy mi is az hogy alapjárat. Mikor milyen kedve volt volt hogy 750, volt hogy 1100 (ált. ezek közt mozgott). Mikor már hétköznapos jelenségnek számított ez is akkor ismét beújított: megvolt az önindítás utána "megvolt" az alapjárat, betettem egyesbe elindult és elkezdett meghalni gyorsan kuplung rá, akkor visszanyerte a fordulatot és kb két másodperc múlva elkezdett fuldokolni és folyamatos csökkenéssel meghalt. Ezen kívül 100000 tájékán ismét meglepett megy-megy az autó és egyszercsak mintha darabos lenne a benzin, elkezd rángatni aztán meg megy tovább. Először ijesztő volt 90-100-as tempóval.
Egyébként a széria rádió jó, könnyen kezelhető, jól szól. Az ülés maga hihetetlen kényelmes, egyhuzamba nem fárasztó vele levezetni akár 800km-t (tapasztalat). A futómű kicsit puhább mint kéne, de még beleféra kényelmes kategóriába. Elöl kényelmesen el lehet férni viszon akkor hátul kicsit szűkös. A csomagtartó kicsit szűkös szerintem, de ha kell meg lehet pakolni. Amit viszont minden más autóba belerakatnék ebből, az a sebváltó: rettentő pontos, gyors és puha.
- Trafócsere: először egyet-egyet, majd utána mégegyszer mindet mert a tömítés kiolvadt.
- Motorhiba visszajelző lámpája (mikor hogy gondolja magát) villog vagy világít (éjszaka a villogás kifejezetten bossazntó)
- Az alapjárat és a "darabos benzin" hibájára senki nem mondott semmit csak annyit hogy szerintük nincs semmi baja
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | 306 sedan | Következő autója? | – |