Bankos kocsi
Valaki tartozott és így jutottam hozzá. Ezek után nem fizette a hitelt tovább,tehát bármikor elvihette a bank ! R-GO én sem vettem komolyan,sem a szervízt sem semmit vele kapcsolatban .Biztosítást sem kötöttem , nehogy a bank megtalálja valamelyik biztosító gépében,csak 2 hetente adás-vételi + kamu kötelező ,meg a duma , hogy most vettem. Szóval így ment ez 1év 8 hónapig. Aztán 1 szép napon megtalálták a parkolóban azok akik ilyen kocsikat keresnekés elvitték. Aztán meg eladták a bankos haveroknak. 1,5m Ft-os kocsit ami sérmentes és szép volt 550e Ft-ért. Így könnyű élni meg gazdagodni - igaz? Mások nyomorán meggazdagodni sz e m é t s é g !!!!! Nem rólam van itt szó mert nem nekem kellett volna fizetnem,hanem a többi szerencsétlenről akinek valóban mindenét elveszik. A lakását...stb-mindenedet elveszik- BAGÓért !!!
2. Tehát nem költöttem a kocsira ilyen okok miatt , de semmi de semmi baja nincs ennek az 1000-es 4 hengeres motornak. A belsőn a takarítás után semmi nem látszik, simán eladtam volna 40ezres kocsinak is.Nem bántam vele állat módon,de csak a végén cseréltettem olajat,meg vez.szíjat,nem akartam tönkremenjen. 120.000-nél még 1 izzón kívül semmi sem kellett bele -pedig ez ritkaság a mai kocsiknál.Futóműben egy koppanás sem volt pedig pesti kocsi.Sokfelé jár EU-ban, kb. 10 országban és rendszeresen,bátran indultam el vele,csak az volt para.hogy esetleg majd a határon lefoglalják. NEM- az EU felé a rendszám ellenőrző rendszer nem működik!!!!!!!!!! Mielőtt elvették épp Franciaországból értem haza !!! előtte héten meg N.o-ból és semmi-se kifelé,se befelé
Utálom az ömlengést-de ez a tipikus gondozásmentes kocsi.
- semmi
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2001 |