Autók » Volkswagen » Polo (2001-2009)

Polo 1,4 benzines

Átlagautó, átlag embereknek

Lomha, lassú 75 lóval, szarrá kell pörgetni, hogy menjen, akkor meg a gatyámat is megeszi. Városban akár 8 liter (nem Budapest) Eszi az olajat, mindíg van a csomagtartóban olaj, mert bármikor kigyulladhat az a kis szemét piros lámpa. Volt már, hogy éjjel 3kor holdfénynél olajat öntögettem. Egy öreguras autózáshoz ideális, kényelmes el?l, hátul kicsi a lábtér, és 3 embernek sz?kös(azt meg leszarom, mert mindíg elöl ülök). A klimája és a f?tése jó. A rádió pocsék, de sajnálom megbontani a m?szerfalat a szép kék piros világítás miatt. A csomagtartó elégséges. Alapjában szeretem, mert még fiatal vagyok és 2. autó. Eddig nem kellett rá sokat költeni, komolyabb javítás nem volt. 60000es szervíz 50000Ft-ba megvolt mindennel. Kicsi, jó vele parkolni. A motorját leszámítva jó autó.
Még egy baja van, vonzza a hülyéket. Biciklis hátulról a parkoló autóba. Levitték a tükröt, szintén parkolt. Áttrepült felette egy motoros, motorral együtt (honda 600cbr), szintén parkolt. Ez van, remélem több hülye nem lesz.

- Els? kereszt stabilizátor csere, mert a persely eltörött rajta. 20000 Ft
- Féklámpákhoz tartozó valami elektronikai kütyü, folyton égett a féklámpa, még akkor is mikor garázsban állt. pár ezer Ft

Porsche márkaszervíz (ocsmány kizsákmányolás és áttvágás, horror alkatrészárak és óradíjak, leszarják a vev?t, csak a lóvét zsebelik, s el?fordult olyan is, hogy felszámláztak olyan cserét, amit ténylegesen ki sem cseréltek)

Porsche márkaszervízben dolgozó szerel?k, akik délután otthon maszekolnak. Olcsóbb is, jobb is, látom mit csinálnak az autóval, azt rendesen csinálják,s az autó is rendbe van.

Fenntartási költség (4) Évjárat 2003
Előző autója? corsa Következő autója? Honda civic vagy jazz diesel
Verdikt (4.3/10)

Volkswagen Polo 2001 (2005 - 2006)