Autók » Volkswagen » Polo (2001-2009)

Polo 1,4 comfortline

Aranyos megbízható apró hibákkal 1,4 75 Le comfort

Szeretem.Aranyos kisautó pöcre indul hidegben is.Nem egy versenyautó de lehet vele dinamikusan autózni.Viszonylag keveset fogyaszt.A hibák apró hibák.kicsit idegesít? a féksurlódás.A csajok megnézik.A polo forumon sokkal darsztikusabbakrol lehet olvasni.Sokan írták a híg olaj miatti olajfogyasztást.Én nem tapasztaltam ilyet.
A klíma lehetne egy kicsit nagyobb hatásfokú a f?tés is de egyébként nagyon jó.
Igaz a 300 000 km (csak szelepszárszimering cserén esett át)körüli 12 éves passzat nem adott ilyen hangokat meg zörgéseket de azért nagyon szeretem megvagyok vele elégedve.A benzin mutató cslókás elsó utam nyaralás amátrába átlag 90 km/h val 5 literes fogyasztás volt.Azthittem rossz a benzinmutato ugyanis csurig töltöttem és 300 km után mozdult meg.(nagy k? esett le)

- -els? ablak szorult.
- -jobb hátsó lengéscsillapító kopog(széria hiba).2x voltam vele már szervizbe
- -index kar nem kapcsolt vissza jobra kanyarodáskor (kicserélték gariba)
- -kopogo hang alulrol(a kuplung bovden hozzáér a kipufogó és -az alváz közötti h?véd? lemezhez
- -surlódó hang fékezéskor
- -nyiszorgó els? futóm? nagy hidegben
- -jobb els? ajtó zsanér zörgés(kicserélték)

Békéscsaba Autokörös

Fenntartási költség (7) Évjárat 2004
Előző autója? passat 1,8 gl Következő autója? Passat kombi
Verdikt (6.6/10)

Volkswagen Polo 2001 (2005 - 2006)