Autók » Volkswagen » Polo (2001-2009)

Polo 1,8t GTI 208Le

Adrenalin bomba pólóba bújtatva ;) 208LE

Na ott kezdeném hogy ez nem egy sima vw 1,8T GTi 9n polo igaz annak vettem.Külföldröl vásárolt mert a hazai kínálat szinte egyenlő a nullával .Volt már lehetöségem kipróbálni szinte a vw Audi csoport összes modelljét pl: Audi rs6, q7 v12 , r8 5,2, s5,s8,TTS,r32 golf stb lényeg a lényeg ezt az érzést nem sok autóban éreztem amikor az adrenalin igy elönt:)) gyárilag 150Le de furcsa volt hogy többnek éreztem és bárki aki kipróbálta ugyanezt mondta és láttam az arcán a rémületet mikor gázt adott ..nem hittem hogy lehet ezt fokozni de jó magyar lévén az elég nem elég így meglátogattam egy tuningos(chip) uriuembert aki közel 1 óra után megfejtette kiolvasta hogy ez az auto verseny elektronikával van ellátva és még jópár módosítással így az auto csak minimum 98-99 oktánszámú benzinnel használható és emelt folyamatos turbo nyomásra van programozva ami nekem nem mondott semmit csak annyit hogy nincs turbo lyuk 1000-7500 fordulatig folyamatosan húz csak húz csak húz ;))))) a fogyasztás néha bele ugrik a 22 literbe de ez van;) a motor hangja leirhatatlan.Az ülések a belső gyönyörű ,kivülröl is csodálatos a maga nemében a kis piros rakéta.Tudom a 208le nem mond sokat de az auto súlyához mérve már jelentős.Imádom,mert ha kell egy kis városi egyszerű bevásárló auto vagyis a nejem is eljut vele a boltig de ha én megyek vele a boltba OLYAN MINTHA EGY RALLYE SZAKASZT TELJESITENÉK;)))))a TT ehez képest érzete 1,4 16v volt;)

- Csak a gumikat szereti;)

Klimatti 2131 göd pesti út .remek mühely és nem rablók tudom ajánlani minden vw és Audi tulajnak de bármit megcsinálnak

Fenntartási költség (7) Évjárat 2006
Megbízhatóság (10) Vezetett km 2000
Előző autója? TT Következő autója? Marad ez
Verdikt (9.3/10)

Volkswagen Polo 2001 (2005 - 2006)