Autók » Volkswagen » Polo (2001-2009)

Polo 1,4 16V COMFORTLINE

A négyszemű bamba!

Nem is akartam VW-t venni, úgy gondoltam, hogy ugyanazt az autót megkapom olcsóbban, ha Ibizának vagy Fabiának hivják. Az ibizák nem tetszenek, a fabák mind 1,2 -ek(a három henger nem jön be) voltak, vagy leharcolt 1,4-esek. Fél év keresgélés után lecsaptam erre a jónak tünő (Welt autó)pólora, és a nevemre vettem egy VW-t.
Nem akartam ezüst metált, az lett. Most már nagyon örülök neki .(takarítás szempontjából).
1,4 literes motor 75 ló, elvisz A-ból B-be , semmi extra. Ha a klíma megy akkor előzés és gyorsítás nincs.Komolyan mondom a nem egészen gyári állapotú trabantom az ehhez képest élmény autó.
A belsőtér minősége elég jó, legalábbis az érzet. Elől kényelmesen lehet utazni, de hátul már necces. (a fabia kényelmesebb ugyanezen a padlólemezen).
A külsőről csak annyit , nem egy szépség, de vannak szerethető részletei.Az első lémpák megosztják a családot, van akiszerint aranyos, szerintem meg bamba tekintete van.
Összeségében jó autó, a pár ezer km alatt nem volt semmi bajom vele. A féklámpa kapcsolot kellett kicsrélni, mert világított a motor kontroll lámpa, (másnap ahogy megvettem)elég érdekesnek tartottamam a hiba okot, de elhittem mert el akartam hinni. Kicsrélték garanciában és a klímát is feltöltötték ingyen,(mivel Welt autó garanciás).
Remélem beválik, ha nyűgös lessz rövid úton megy a háztól, és jön más. Ez csak egy autó.

10 hónap után eladtam a gépet, kellet egy melós autó amit lehet ütni vágni.
Amúgy a POLO nagyon jó autó. Csak azok a k.....tt izzók, két három hetente cseréltem felváltva fél évig, amíg egy öreg szaki azt mondta cseréljem ki mind a kettőt egyszerre. Hihetelen de igaza lett, azóta nem égett ki az izzó.

- Féklkámpakapcsoló, fényszoró izzok folyamatosan,

Brill kft

Fenntartási költség (8) Évjárat 2004
Előző autója? Ttrabant 1,1 Következő autója? SEAT Inca
Verdikt (6.7/10)

Volkswagen Polo 2001 (2005 - 2006)