Több mint egy barátnő :D
Hű társ az élet országútjain, fél éve vásároltam ismerősömtől, azóta beleraktam 27.000 km-t, nagyon megbízható kis autó, 5l-es fogyasztással, nagyon szeretem. Viszont eléggé lomha, 110-et nagyon szereti, maximálisan 155-t hoztam ki belőle, de ehez kellett egy jó hosszú lejtős autópálya. Könnyen kezelhető, csak figyelni kell kanyarodásnál, mert sokszor szeretne másfele menni, mint amerre mi szeretnénk. Ülések azok katasztrófálisak, enyhébb kanyarba alacsony sebességnél úgy pottyanok ki az ülésből mintha katapultálna. A hátsó ülés nagyon kényelmetlen, főleg kapcsolati élet élésére. Természetesen a csomagtartó zárja hibás, -2 fok alatt hajlamos befagyni a vezető oldali ajtó zárja. Az utastéri levegőbefúvóból akkor is jön levegő, ha lezárjuk. 8000km-enkénti olajcsrével használom, a motor nagyon halkan jár, nagyon finom, mint egy érzékeny hölgy. Ami a legfontosabb, eddig még nem tudtam megcsúsztatni a kanyarokban:) Szerintem elöbb borulna fel minthogy megcsússzon. A futóműve nagyon jó. Ajánlom azoknak akik minimális ráfordítással, egy egész barátságos autót szeretnének mindennapi használatra. a TXT softec motorolajat ajánlom, ezzel sikerült elérnem a halk motorhangot, és a jó fogyasztást.
- Termosztátház
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1998 |