TIPUSHIBA 75le
Daewoobol ültem át istenem egy vw-ne van. Ez volt az egyetlen pillanat mikor örültem neki. Aztán megimertem. A motor parádés erős gazdaságos. A belseje gagyi lekopós A nagy vw elfelejtett a kesztyütartóba és a csomagtartóba világítást rakni. Ha elhibázod a kuplungolást a müanyag levágja a cipőd orát.
Én ajánlom minden nagyképű suhancnak akit az édesapja szponzorál, mert itt nem csak benzinre kell költeni. Nekem többet az életbe nem lesz vw-nem. Könnyü eladni viszik mint a cukrot.
- Pillangószelep vagy folytószelep tisztítása 5000km-ént valamikor útközben 0ft egy idő után rutinmunka(TIPUSHIBA)! - Fékek blokkolva befogtak ABS vezérlő bontottra csere, - Hátsó kerék csapágy csak aggyal együtt cserélhető (tárcsafékes) 25000Ft - Belső ajtóelemek gusztustalanul kopnak (TIPUSHIBA) - termosztát 4500ft - Váltó bugni kezdett nem 75le-s motorhoz tervezték (TIPUSHIBA) - Kesztütartó kilincs letőrt gyenge 4500ft (TIPUSHIBA) - Csomagtartó teleszkóp 4500ft/db - Ülés nem akad be a helyere csak ha ugrál rajt az ember (TIPUSHIBA) - Ablakemelő kapcsoló szétesett (TIPUSHIBA) - Motorháztetőröl lejött a lakk(gyári fény) - Hőmérséklet jeladó 8500+kiolvasás 5500 - STB
Crezy-Cargo Szombathely
Vörös vw