Autók » Volkswagen » Polo (1994-2001)

Polo Comfortline 1.4 60LE

Szeretem az egyszer?ségért s nagyszer?ségért

Az autó új volt, minden van benne, csak a klíma hiányzik, s most már egyre jobban nekem is, de akciós vétel volt, vagy így vittem vagy nincs 500e kedvezmény, elvittem s nem bántam meg. Nagyon szeretem, a motorja csak 60 lovas, de valahogyan többnek érz?dik, s pillanatok alatt 150-el lehet menni vele, minden jó van benne összerakva.A fékek nagyon jók, a belseje bár komor funkcionális, ergonómiailag kiváló, nem kell benne keresgetni semmit, minden kézre áll. A moci alap 1.4-es 8 szelepes, valószín?leg nem teljesítményre, hanem élettartamra csinálták (a régi 4-ütem? Trabant 1.1-es gépemben is Polo motor volt ami 1043 ccm-b?l 45 lovat hozott ki viszont még 150.000 km után sem volt baja), fogyasztás lábfügg? és városfügg?, átlagos.
Futóm? nagyon klassz nem pattog, jól nyeli az úthibákat.
Egyszer?, de pont ez ami miatt tetszik, nem hiányzik más csurgó nyálú tekintete és bámészkodása az autóm körül, s ez az amiért ezt vettem, s a jöv?ben is ennél a márkánál maradok. Persze becsaphat a villám,de már nagyon VW elfogult vagyok.

- A szalonból kihozva problémám adódott a központi zárral, rögtön vissza is vittem,komplett abalkemel? motor csere, végeztek vele 1 óra alatt. Kicsit csalódott voltam, de azóta semmi baja.

Semmi extra. Megcsinálták amit kell, nem volt olcsó, de hát ez van.
Automobil Eger, alapvet?en semmi gond nincs velük, van egy két nem odavaló ember,de szerencsére nem az veszi fel a munkát.

Fenntartási költség (7) Évjárat 2001
Előző autója? Kombi 1.1 Következő autója? VW Polo V. vagy VW Golf V.
Verdikt (7.7/10)

Volkswagen Polo 1994