Szerelem első látásra(és azóta is)
Egyszer volt,hol nem volt,szerettem volna venni 1 autót és biztos voltam benne,hogy Polo lesz,mert már évek óta tetszett!!Sokáig nézelődtem a net-en,de mindjárt az elsőbe"beleugrottam"(képek)!!!Látszik,hogy törődtek Vele!!Talán a legszebb szín a wolksvagen palettán!!
A gyári belső nagyon illik az autóhoz és bár használtan vettem minden teljesen újszerű!!(a pohártartó melletti kis rekeszbe található aprón kívül semmi sem zörög)Na jó,nekem is lemászott az ajtó belső kapaszkodójáról a"lazúr",de ettől még egész jól alszom:)A rádiót sem fogja rendesen,de nem is vagyok kiváncsi az "annyi jó zene van"stb... szlogenekre:)!!!!!
Sajnos klíma nincs benne,de szerintem a 75 ló mellé nem is nagyon"kell"!!Nem megy rosszul,de elég sokat is eszik!Ez klímával párosítva lehangoló lenne(szerintem)!!(igaz,hogy a kipufogórendszer módosított és még vannak tervek a kicsikével ill.városba járok vele és néha nehezebb a lábam a kelleténél,de picit soknak találom a"kosztot")!Nekem "csak"160-at sikerült kihozni belőle(,de azt stabilan tudta)Valószínű kicsit bepunnyadt a városban!!
Az összes konkrétan erre a típusra vonatkozó kritikát elolvastam és hüledezve"értesültem"a sok-sok panaszról és típushibákra utaló problémáról!Sokan panaszkodtak a kuplungra!Kicsit el is kezdtem szomorkodni,de"rájöttem",hogy nekem is ilyen autóm van és soha semmi bajom nem volt Vele!!
Igaz most elkezdett zörögni a nyelestengelycsapágy,de nem csodálom(valószínű +sinylette a 17"-os kerekeket,ez nem az autó hibája)!Volt problémám az olajnyomással is ami komolyan +rendítette a bizalmamat,de az 1,000 forintos jeladócserét bele tudtam kalkulálni a költségvatésembe:)!Kicsit elfogultnak tűnhetek,de ezek a tapasztalataim!Természetesem vezettem ennél már 100x jobbat is,de nagyon ajánlom első autónak!!:)Nekem nagyon bevált és az a gyönyörü müszerfelvilágítás:))
- -Akkumlátor csere,még a gyári volt(5 év után nem csoda)kb.:10,000
- -Bal oldalról nam "mentek" az ablakok(ajtóösszekötö kábel,már az előző tulaj is bíbelődött vele)ingyé csináltam magamnak
- -Olajnyomás,de csak a jeladó volt rossz ezeré´
- -Vezérlés + vízpumpa(40%-os kedvezménnyel sem volt olcsó)
- -Járulékos dolgok(szűrők.olajak,első fékbetét-tárcsa)
- -Nem feltétlenül járulékos dolgok(összehajtottam az elejét,drága szórakozás,nem ajánlom senkinek)Sajnálom szegényt:(
Én is márkaszervízben dolgozom,ezért talán egyértelmű,hogy oda ingyen sem vinném!!!!Mivel különösebb baja nem volt még(hála´)így nem tudok itélketni!!!!
Amit nem tudok +csinálni azt 1 ismerősökre bízom!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Talán GTI (Természetesen POLO) |