Autók » Volkswagen » Polo (1994-2001)

Polo 1.4 16V 75

Német tragacs: hol a megbízhatóság?!!!

2000 Októberben vettem nagy reménnyel!!! Els? új autóm gondoltam egy jó választás öt évig autó hisz volkswagen! Sajnos nem jött be,két hónap után kezd?dött a kipufogóval! Csörgött kattogott,rezonállt! Kétszer cserélték ki garanciában. Ezután jött a teljes kuplungtárcsa csere"négy hónapos autóban" majd teljes válltócsapágycsere! A válltó javításnál két hetet állt az autó szervízben úgy,hogy miután elhoztam négyszer vittem vissza,mert csöpögött az olaj és képtelenek voltak megjavítani!!!
Egy év alatt TIZENNÉGYSZER!!! vittem vissza garanciában! Erre a válasz az volt,hogy értsem meg ezek vasból vannak!!! Hát köszönöm szépen, több mint hárommilliós autótól 2000-ben ennyit várhat egy márkához h? vásárló!!? Harmadszor is rossz lett a kipufogó,de nem voltak hajlandóak kicserélni pedíg benne voltam az egy évben!! Az eladás pillanatáig nem tudták a kipufogót megjavítani,számtalan szervízben jártam! Négy év kínlódás után döntöttem úgy, hogy márkát válltok és soha többet nem veszek volkswagent!!

- Teljes kipufogórendszer
- Váltó