Autók » Volkswagen » Polo (1994-2001)

Polo 1.4 75, Comfortline

Ezüst nyíl

Hát, hol is kezdjem eme történetem? Pár hónapja tettem szert a kis Polo-ra, egy két ezer kilómétert sikerült eddig beleinvesztálnom még! Persze, mondhatná bárki, ennyi idő alatt nem lehet nagy tapasztalatokra szert tenni, deh én megpróbálom első benyomásaimat megosztani veletek!
Szóval: első ránézésre? nagyon szép! kis autó, deh nem "odamész" vele, hanem inkább "megjelensz"! sztem a legszebb Polo... sok esetben az ember először a másik ember szemébe néz, kutat, keresi az értelem csíráját.. hát, a kocsiknál is valahogy így: gyönyürű a lámpabúrája! nem az a stílustörő neolib körlámba pár... színe: ezüst! ajtó: 5 (hát, lehetne 3ajtós is, az kicsit sportosabb lenne külcsínre) no deh nem baj! Belülről: ütős a műszerfal, egyrészt a szép kék - és piros megvilágítás miatt /ellentétek vonzzák egymást?!) ill a sportos kis kör design miatt is! Gombok kényelmesen elérhetőek, vettem bele egy Pioneer cd,mp3 magnót..."VW színű kijelzős, megvilágítású"... persze azért árnyalatban némi eltérés, deh ez legyen a legnagyobb baj... ülések: németesen kemények, de hosszú távon meglepően kényelmesek!
Markolat! Nah hát igen... vedlik mint piton a sivatagban a melegtől... kicsit hámlik, ha unatkozik az ember a Mekdrályvban s már unja a rádióból kiénekelő Timbalandot legalább van mivel foglalkozni... kis kézműves szakkör... ratyi1!
Hát, a rugózása: kicsit keményes, úttartása: 8-9 a 10es skálán! Teccik: csomagtartóban a világítás (ha az izzót kicserélném egyszer, tán mindig működne) no meg az is h be tudok dugni akár egy 16V -os hűtőtáskát is, köszönet a kis 16V-os "konektornak".. kis dolgok, de hasznosak! Utólag beszerelt klímaberendezésének köszönhetően bekapcsolás esetén átlagfogyi + 1littyó, + a lomhaság rátör! Választhatok: vagy kilógatom nyári nap melegében a kezem mint a lazák, vagy tűröm a kis hátrányokat! egyébként: piros lámpánál télleg ugrik, sokkal jobban mint a pannon-puma! Ignis-es lazagyerekek nem egyszer csak lestek h mi is ez az ezüst villámlás az égből!
Belülről állítható külső fényszóró-állítás ZERO (unyanis kinti emelő pöcök letörése sikeredett anno vki által... most erre nincs 15rugó a kasszában)!
Magas ember lévén (195cm): kényelmes, bár mögém a 3-6 hónapos csecsemőn kívül csak kis egyedek jöhetnek szóba, egyébként: kényelmes 4embernek, de nem kimondottan utazásra, nem is csak a belső elférés, hanem inkább a kis csomagtartó miatt... szal: választhatsz h 3rekesz sör vagy az alsógatyakészlet!

Összességében: kicsit lightosított német preciziás, s megbízhatóság! Sztem pöpec, örülök neki!
Fogyasztása: városban: 7-8, attól függően h mennyire kell iparkodni, városon kívül: 6-7között! /hozzáteszem: nem Tesco benzínnel, hanem Shell vagy Mol/

- majd a leírásban

Spanhoz, márkaszervízben dolgozik

Fenntartási költség (7) Évjárat 2000
Megbízhatóság (8) Vezetett km 2000
Előző autója? 106 Következő autója?
Verdikt (7.4/10)

Volkswagen Polo 1994