bevásárló - gyerekszállító
Most 15 éves (2012) A feleségem autója. Igénytelen és rendkívül megbizható jószág.
Bírja az csillaggarázst. 95 % városi utcai harcban vesz részt. Aminek a nyomait viseli is.
2004 ben vettük amikor a párom terhes lett, nekem meg másik városba kellett járnom dolgozni.
Magyarországi full-full fapad autó. (szervót elektromos ablakot ilyeneket hírből sem ismeri). Mikor megvettem hittem is meg nem is a 6 év 30ezer km-t, de amennyire átnéztem ok-nak tűnt. Aztán egy szomszéd odajött a parkolóba hogy ő ismeri az előző tulajt (azt a csajt akitől egy másik városban vettük). Ő mondta hogy a nő kapta újan a férjétől és csak ritkán használta 2. kocsinak, aztán a férj meghalt autóbalesetben, utána egyetlen autó lett egy ideig de anyagi okoból el kellett adniuk . Szóval egy majdnem új kocsit vettünk.
A párom és a gyerek csak megy vele, tankolni és takarítani is én szoktam.
Meg néha cserélünk ha nekik kell a nagyobb kocsi. Olyankor szívesen hajtom (relatíve hajtom mivel 50 le autórol van szó) A nagy diesel hodályokhoz , amikkel én járok képest még élményt is jelent néha nekem. Jól kihúzatva kifejezetten szép a hangja (ez 4 hengeres) és viszonylag gokartos élmény.
Ez az eltört ugyan (műanyagok itt ott, kesztütartó ajtó) de ahogy tudom pótolgatom. Eladni halálos vétek lenne.
- 1 db olajnyomás gomba - kipufogó kilyukadt (kb 12 éves korában)
saját műhely a cégünknél
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1997 |