Autók » Volkswagen » Polo (1994-2001)

Polo 1.0MPI

Autó ez a javából, még ha 1000, akkor is

Nos kb 2-3 honapja megvetem a csodát, kívül belül jó és szerintem pont jó helyen van benne minden ott ahol kell (bár azt nem igazán értem hogy a pohártartó mért maradt ki az enyémből.) :D

Felszereltség 0 még szervo sincs de ez nem gáz mert menet közbe kezes bárány csak parkolásnál birkózós kicsit.

Egyébként jó kellemes vele autózni de valóban igaz 80km/h felet hangos a motorzaj. És nekem még nem sikerült vele 140Km/h nál többet menni.

1.0 Motor hát igen először iszonyat volt lomha lassú de ha hozzászokik az ember és ügyesen használja a váltót simán le lehet vele előzni még 100as tempónál is olyan 130-140 nél van a beton fal onnantól nem megy sehova csak lassan szenvedve mászik a mutató felfele.

Nos szerviz hát eddig csak vezérműszij +feszítőgörgő 15e Ft meg levegőszűrő, olajszűrő, meg olajcsere de ezek kopó alkatrészek ja meg egy H7 Izzó.

Fogyasztás hát igen nyáron nagymama tempóval (max80) volt 4.6l is.
De télen meg amolyan haladós vezetéssel (átlag 100halados sűrűn előzős) na ott 6-6.3l volt.

Igazából jó-jó de igy utalad mégis job lett volna egy 1.4 es kicsit több loval meg nagyobb felszereltséggel. De városba ideális.

- 1 db H7 izzo

Fenntartási költség (5) Évjárat 2000
Teljesítmény (4) Km vásárláskor 72000
Előző autója? 1200 Zsiga Következő autója? Ugyanez csak 1.4MPI vagy 1.9SDI ful felszereltség.
Verdikt (5.5/10)

Volkswagen Polo 1994