A CSAJOM UTÁN A MÁSODIK...
- Elsö autóm,talán ezért szeretem a hibái ellenére is.A kötelező szervizeken túl az elsö meglepi a váltó 40ezernél megadta magát.170eFt a teljes csere.Állitólag tipushiba.A másik örök ennél a tipusnál a fojtószelep 5-10e km-enkénti tiztitása.Mivel két évig gyártották ezt a tipust,marha nehéz alkatrészt találni hozzá.Most volt teljes fékcsere 70ezerért,majd a vezérműszijcsere vár rám kb ennyiért.Most pedig a központizáram adta meg magát.Mindezek ellenére szeretem.Szerintem a legjobb polo,a küllemét nézve.Dob még rajt a 15"-os felni,195/50-es gumikkal,ennél nagyobbat akartam,de ez bőven elég rá,már láttam 13"-as kereken is polot.Hát az vmi..30ezerért dobtam bele xenonizzót.Volt egy holland kanyarom(3ezer km oda-vissza)baj nélkül.Talán némileg elfogult vagyok,mivel elsö autóm.De a felsoroltak ellenére nagyon szeretem.Főleg ha tiszta,ügyelek rá,g az legyen,ha van idöm hetente lemosom.Végszóra elsö autónak tökéletes,ha van egy kis megtakaritott pénzed a bajok orvoslására:-)
Márkakereskedébe dolgozik,és otthon feleannyiért maszekol.Ha valmi nagyobb dolog van hozzá fordulok.Az apróbbakat megcsinálom én.
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | – | Következő autója? | talán vmi újabb vw |