Autók » Volkswagen » Passat (2014)

Passat Variant Highline 140KW

Kiváló Ingázó 1000km-re

Magyarországon újonnan vásárolt gk. Eddig semmilyen mechanikai hiba nem volt. Motorolajat 14-15 ezer km-ként cseréltettem. Egyszer lefagyott a szoftver-rádiós-navi fejegység, nem reagált az érintőkijelző. A motor leállítása, újraindítása megoldotta a problémát, azóta volt szoftverfrissítés és többet nem jelentkezett a probléma. Szinte kizárólag hazautazásra használom ill. kirándulásra így legalább 300-1000km-t megy ha beindítom, ilyenkor gyakran egy hosszú hétvége alatt 2500km.
Városban ill. munkába járásra, ami mindössze 5km egy benzines autó szolgál(Honda Civic benzin:-).
A Passat 14-16 hidegindítás után, ha csak 5km-re megyek (munkába) - tele a részecskeszűrő amit a fedélzeti számítógép is jelez - ilyenre nem alkalmas.
Amire megvettem arra tökéletes, városba más kell.

Like: kényelemes, nagy tempónál is halk, DSG/diesel 190Le szintén elég, távolságtartó/automata dugóban nagyszerű, sem hibrid sem benzines ilyen felhasználásra alkalmatlan egy elektromos meg pláne, pakolni kombiként szintén ok

Dislike: 180-190 felett jön némi szélzaj, dupla üvegezést be kellett volna húzni az extralistán,

2020.05.
Továbbra is elégedett vagyok, megszületett a harmadik gyerek is és a hátsó sorban elfér a három gyerekülés. Vsz. a 120 ezres szervizt megcsináltatom 110 ekm-nél.

- Hátsó csomagtérvilágítás izzócsere 60.000 km-nél
- Hátsó féktárcsa és betét cseréje 3 éves korban

Zalaegerszegi VW Márkakereskedés
Veszprém VW kereskedő

Fenntartási költség (9) Évjárat 2015
Előző autója? Mazda 6 2.0 Benzin Következő autója? VW/Toyo felhasználástól lesz függő.
Verdikt (9.2/10)

Volkswagen Passat 2014 (2015)