Autók » Volkswagen » Passat (2014)

Passat 2.0 TDi Highline

A tökéletes német

Egyszerűen fantasztikus, nagyon jó minőségű anyagok, telis tele extrákkal amik csak élvezzetesebbé teszik az utazást vele. Igazán közel pozicionálták a prémium autókhoz, mivel csak a legjobb anyagokat használták és csak tökéletes illesztésekkel rakták össze. A 2.0TDi teljesen elég a kombinak tökéletesen agilis az autó és a fogyasztása is fantasztikus. Köszönhetően a prémium hangszigetelésnek nagyon halk is. Az ergokonfort automata ülések egyszerűen tökéletes és a belső helykinálat is fantasztikus. Az easy open csomag nagyon megéri az árát, mert az alárugós csomagtér nyitás zseniális, főleg ha sok csomag van az ember kezében. A vzetés támogató rendszerek tökéletesek, a sávtartó nagyon jól dolgozik, bár csak városon kívűl használom, a holttér figyelő tökéletes, mert a sebesség különbségekre is figyel. Jobb mintha csak egy kamera lenne. Az ütközés és gyalogos védelmi rendszere tökéletes és már volt olyan helyzetem haol nagy segítség volt, hogy az automatika is rásegített a fékezésre.
Két apróság amit nem szeretek, egyik a magasabb szélzaj nagyobb sebességnél, a másik pedig ahogy a műszerek visszatükröződnek éjszaka az oldal ablakban. De ha az ember letekeri a fényerejét a műszerfalnak ha nem is oldódik meg, de legalább csökken a jelenség.

- Semmi, csak a kötelező visszahívás volt egy csatlakozó miatt.

Porsche M5

Fenntartási költség (6) Évjárat 2015
Előző autója? Golf VII Következő autója?
Verdikt (8.7/10)

Volkswagen Passat 2014 (2015)