Autók » Volkswagen » Passat (2010-2014)

Passat Variant 2,0 TDI BMT DSG Highline+

Söprögető

Sokáig keresgéltem mire rátaláltam az igazira. Sajnos a piac tele van gazdátlan, flottás, vagy bizonytalan előéletű autóval. Ilyeneket nem akartam.Olyan autót kerestem aminek olyan gondos és precíz tulaja van/volt mint amilyen én leszek. Na ezt nem volt könnyű megtalálni.

A másik szempont a felszereltség volt: a motor, a DSG és a Xenon elvárás volt, az egyéb extrákat persze előnyként értékeltem.

Végül sikerült rátalálnom az igazira.Visszakövethető előélet, magán tulaj, jól felszerelt (pár extrától eltekintve szinte teljes felsz.) és 100%-ban GYÁRI valamint jól karbantartott autó.
Sorolom ami nagyon tetszik:
- DLA-Bi xenon fényszóró, szenzációs (ég és föld a halogénhez de a normál bixenonhoz is amit ez tud)
- LED hátsó lámpák, szintén teljesen máshogy mutat az autó hátulja
- dupla üvegezés
- DSG akinek nem volt nem tudja akinek volt az nem akar mást
...

Az autó alapvetően hosszú útra tervezett, ekkor is érzi jól magát.Ilyenkor jól fogyaszt csendes, ha kell söpri az autópálya belső sávját.
Városban kicsit alacsony üléspozició miatt sportosnak kell maradni a ki-be szálláshoz, de ez egy ilyen autó akinek nem felel meg egyterűt vagy Suv-ot kell vennie.
Update 1.:
-A "normálfutómű" 17' kerékkel optimális "magyarbarát" választás, jól elnyeli az úthibákat, ugyanakkor a 235/45 gumival jól is néz ki.
-Nem érezni benne a sebességet, -> állandóan jönnek a csekkek, pedig alig nyomom a gázt

- Klímakompresszor kuplung - ebay 50 EUR + szerelés 5 eft - Update 1.: Akku megadta magát 6 éves korában, gyári AGM 103.000,- HUF :(

VW márkaszervíz Csermely

VW cégen kívül