passat cc kicsit más csak férfiaknak ,nyulós szájuak vegyenek kinait heheheh
imádom !!!
2008 ban irtam ez egy kicsit más passat neven ,vannak még akik emlékeznek rá ,
azóta sem változott a véleményem bár olvastam negativumot is a CC-röl
csak azt tudom mondani akinek nem tetszik ne vegye ,menjen kinába csináltasson magának sz.rt vagy perkáljon ki vagyont és vegyen magának lamborghinit
ne pofázon az emberállatja mert minden autót emberek csinálnak egyik jobb másik roszabb egyik dr´gáb másik olcsóbb
ne csak a szája nyuljon hogy a passat igy a passat ugy tegyen ki még 10 millát pluszba és vegyen magának göncöl szekeret ,bár az ilyenmarhának az is kevés volna
igenis duhit a sok isten barma ,ugy csinálnak mintha audiban nötek föl ,nem emlékszik arra mikkor tehénszaros lábal zsigába vagy varbiba ult be akkor azi sirály volt mi
no visszatérve 4 éve használom a gépet nem nagyon vagyok oda hogy szerviz igy szerviz ugy ,magyarul sosem viszem csak ha visit !!!
olajat cserélem amikor nincs felirva csak hasra utök
szuröt ha eszembe jutÉRDEKES MÉGSINCS BAJA A 4 ÉV ALATT !!!
nem is adom el mert szerintem ha körulnéztek hasonló kategória hasonló tudásal ,igénytelen fentartásal ,kevés fogyasztásal nem nagyon találatik ,max ha nem koronára vágysz ,audi bmw stb csoda gép
mindenkinek ajánlom figyelmébe uljön be egy 2008 bmw be többször tettem én is mert céges meglátjátok a halvány kulönbséget bmw is gagyi muanyag igénytelen ulések stb stb hát emelett a CC egy prémium
és a 170 lóval nem kell szégyenkezni mert autópályán általában 150-180 között átlagosan haladsz csendben kényelmesen biztonságosan
ja és 2 gyerköcel sem kicsi
- valójában nem sok inden 4 év használat valami légcucc azóta sem tudom a nevét bár a hivatalos márkaszerviz majdnem 1millára akrt lehuzni aztán a maszek szerelö érdekes mádon cserével egyutt 60.e.ft megcsinálta - fékbetét cserék 4,év után - 2 rendbeli gumi a gyárin kivul az ugyanis GAGYI vettem rá 18 giugiaro model gumikat a vreditöl azok birják a strapit és az olajcserék - SOHASE MENJETEK SZERVIZBE VÉRSZIVÓK ,LEHUZÓS BANDA ,PORCHE HUNGÁRIA !!!! - - más hibája nem volt ,ne is legyen és akkor még megtartom pár évig
porche hung hogy szakadna rájuk az ég ingyen élö banda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aki jót akar olcsón ,magán autószerelö Legendi Tamás Ujpest
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | 530 | Következő autója? | még marad ha kibir még 4 évet velem hálátlan gazdival |
Verdikt | (8.1/10) |