Autók » Volkswagen » Passat (2010-2014)

Passat 2.0 CR TDI DSG 4Motion Highline Variant

Összkerékkel falábbal

Egy 2007-es 170LE-s Passat Variant DSG-t cseréltem le rá. Az alapvető különbség a két autó között - a szín mellett - a 4Motion volt. Lehet, hogy ennek köszönhető, hogy az újabb kevésbbé volt komfortos. Falábúnak éreztem a rosszabb burkolaton... Az RNS 510 Navigáció mára nagyon elavult, késve reagál a képernyő érintésére bár a 30GB-os merevlemez és pár szolgáltatása azért ügyes ma is.
A motor a PD-hez képest kívülről csendesebb, de belülről szerintem ugyanolyan hangos/halk.
Az előzőben volt, ebben viszont nem volt Kessy, ami egy kicsit hiányzott. A tetőablak a korábbiban kicsi volt, nem nagyon hiányzott.
Összességében jó volt ez is, de ezért a VII. Passat csak egy erős ráncfelvarrás a VI.-on, nem több.

- Semmi

Porsche Győr