Valós magyar okmányos és valós km-es.NAGY KEDVENC
Passat 2.0pdtdi 2007-utáni autóval lettem gazdagabb.Sok rémes történetet lehetett olvasni erről a kiadásról,főleg az első két évben gyártottakról,bár ezekről hálistennek nincs tapasztalatom.2007-től már ajánlotta a gép!
Véleményem szerint nem lett volna szabad siemens pd elemekkel szerelni ezeket az autókat mert ugye a leggyakoribb meghibásodása ez volt a 6-os szériának.Szerencsére a gyár beismerte a hibáját és INGYEN cserélte a pd-elemet olyanra amiről azt mondják hogy örök garanciás.Ezen már én is túl vagyok és remélem nem lesz vele gondom.Kettős tömegű lendkerékről vannak még horror történetek " na az ha elkopik akkor megáll a világ" az enyémben még hangja sincs a lendkeréknek,bár lehet hogy az előző tulaj cserélte és így nekem egy jó ideig nem kell.Turbót ocsmárolják még sokan,de hát egy dieselt mondj amiben nincs benne hogy előbb utóbb cserélni kell a turbót....bár ez nagyban használatfüggő.
Az autónak igazi megjelenése van,imádom az ilyen autókat,van stílusa.A belső tér valami nagyon jól eltalált,minden a helyén van és igazi minőség érzetet ad.
Az 2.0 pdtdi ereje...na az ami a legjobban tetszik kegyetlen erő lakozik benne és bármikor képes állat lenni a kocsi.Előzéskor itt nem kell visszaváltogatni.A váltó manuális 6-os ami nagyon eltalált.
Összegezve: eddig nagyon szeretem ezt az autót,jóval 200e km felett ez még úgy ketyeg mint egy új,
SZÓVAL hiába mesélitek ti francia vackokkal utazó vagy éppen swift1.0-től nagyobb autóban még sosem ülő emberek vagy 2.0pdtdi t-még élőben sosem látó emberek hogy szarok a passat-ok.....én szeretem mert JÓ!
- Jobb első helyzetjelző égő,és turbó lassan csere éretté válik.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2007 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |