uj környezet tisztab levegöt 1,8 tsi passat kontra dies
igertem visszaterek uj hirekel az auto nem hazutolta meg magat 18,TSI varosi fogyasztas 8,0 szazon ,varoson kivul 6-7 l között valtozo ha nagyon hajtod !40 km felett akkor 9 liter
szerintem ekora autohoz nem sok elöte dizelem volt de el kell mondanom hogy itt ahol elek a a dizelado 4-5x se a benzines autoehoz kepest ,nem ez vezetett a cserehez
nem bantam meg egyenlöre fogyaszasilag majdnem ott vagyok mint a dizel volt elötte 2003 tdi amit kicsit sajnalok az elsö sarvedö gumik itt ott magasabb padkakon hangot ad de hat istenem ez legyen a legnagyob bajom ,
ja olvasom a sok pocskondiazast NE HIGYETEK SENKINEK !!!!!!
minden auto rendesen meg van csinalva ha mar Autokrol beszelunk nem vagyok nemet auto buzi de vannak AUTOK ES VAN TÖRTENELMUK !!!!!!!!!!!!! A TÖBBI CSAK MARADJON A RIZS TERMELESNEL VAGY CSINALJANAK SZAMITOGEPEKET VAGY AMIHEZ ERTENEK ES VAN TÖRTENELMUK !!!!!!!!!!!
AZ AUTOGYARTAST MEG KELLENE HAGYNI AZOKNAK AKIK ERTENEK IS HOZZA !!!!!!!!!!!!!
EN OCSAROLOK ES NEM ISTENITEK SEMILYEN MARKAT ha vetem valami es jo ok ha nem csendben eladom es többe nem gondolok ra
masik gondolat itt vannak kolegak akik nem lehett mar megszamolni milyen lo menest is tartson !! vajon hol is autozhat vele hatul a kikertben NEEEEEEM !!!!!! az autopalyan veszelyre teve sok mas ember es gyerek eletett szegyelhetne magag az ilyen
ELNEZEST A HELYESIRASI HIBAKERT DE MAR REG NEM ELEK MO ES A SZAMGEPEMEN NINCSENEK EKEZETEK !!
- semmi !!!!!!!!
meg nem volt
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | HONDA, VOLVO, PASSAT, | Következő autója? | meg nem tudom ami majd megtetszik nem ferdeszemuektöl 100% |
Verdikt | (8.3/10) |