Autók » Volkswagen » Passat (2005-2010)

Passat 2.0 FSI

Német precizitás

2005 Novemberében vettem az autót a Porsche Győrnél,újonnan.
Amikor megláttam az autót nagyon megtetszett,nagyon szép.Azonnal beleszerettem.Megpróbáltak rábeszélni a dízelre,de nem hagytam magam :)
Megérte: 2.0 FSI 150 LE-Nagyon csendes a motor,szépen jár,és jól húz,3000 felett már elkezd morogni,és nagyon megindul.Élmény vezetni,jól tapad az úton,a gödröket szinte alig venni észre benne,jó a szigetelése,a szélzajt is alig hallani.Jól össze van rakva,nem nyikorog,nem csattog.
Most lesz 4 éves,és szerencsére semmi baja,nincs hibaüzenet,semmi.Minden elektronika precizen teszi a dolgát.
Bár nagyon keveset használom,és nem nyomom neki mint egy őrült,nagyon odafigyelek rá.Az első olajcserét 2500 km-nél volt,a második 5000km-nél és 10.000 km-nél a harmadik.Egy deci olajat nem eszik.Én úgy vagyok vele hogy, olyan az autó mint a gazdája,ha odafigyelnek rá az autó is hálás lesz érte.Sok véleményt olvastam itt,és nevetségesnek tartom hogy, egyes emberek olyan hülye hibákat irnak,hogy pl:nehez lehet beállítani az ülést.Ez most komoly? szerintem nem(én fél perc alatt beállítottam)Akik ilyen hülyeségeket írnak és így fikázák ezt az autót-azokat csak az irigység vezérli,és fogalmunk nincs arról hogy milyen jó ez a kocsi.Talán sokat azért fikázák,mert egy Passat-nak tekintélye van.Mindenki megnézni ezeket a kocsikat,és ettől olyan irigyek.De nem akarok senkit megbántani ezzel,de a kamukat nem itt kéne terjeszteni.Elismerem hogy,lehetnek hibát ez benne van,előfordul mert ilyen a tömeggyártás.
Végezetül csak annyit,hogy nagyon ajánlom mindenkinek ezt a kocsit,és a benzines változatát is mert nem eszik sokat,és sokkal csendesebb mint a dízel.És remélem,hogy még hosszú évekig fogom használni,gond nélkül.

- Semmi

Porsche Győr

Fenntartási költség (9) Évjárat 2005
Előző autója? Passat Következő autója? még egy jó darabig nem akarok
Verdikt (8.3/10)

Volkswagen Passat 2005 (2005)