Kislimuzin
7 millió forintért az egyik legjobb vétel volt! Nekem is fogyasztott az olajból, talán 2 litert, nemtudom, lényeg hogy nem jelentős mennyiséget. Voltam vele külföldön, még ott is megcsodálják, nemhogy itthon. Bár ausztriában egész sok van belőle, és a körúton is naponta 5-6 szembe jön. Mikor vettem még új dolog volt, mamár "volkswagen".
Westwood felnik, DSG váltó, Gerinctámasz, Delta rádió, Ülésfűtés, Nagy és pakolható csomagtartó, Nagyon szép műszerfal, Remek futó- és kormánymű. Ezek a számomra legkedvesebb részei. A 170 lóerős változatot a sok utazás miatt választottam, jól teljesít autópályán, fogyasztás 5,5. De egyszer a nagykőrösi úton 6osban, 90nel stabilan mértem 4,7et. Nagyon praktikus ilyen utazásokra. Városban 8 fölé megy nagyon könnyen. De aki városban fogja többnyire használni az vegye a 140eset, és akkor ahogy hallom tisztességesebb.
Igényesség a másik. Szeretem ha egy autóban sok a harmónikus vonal, szubjektív dolog, de szerintem sokat elárul az autó jellegéről. Maga az orr rész, a motorháztető, meg az oldalvonalak is mind aprólékosak. A csomgatartó sarkába "épített spoiler" is nagyon bejön. Konzervatív, de mégis szép.
- -
Porsche Pest
Első nagyszervíznél nem volt gond.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Lanos | Következő autója? | egy Toyota, vagy megint VW |