Autók » Volkswagen » Passat (2005-2010)

Passat 2 0pdtdi

KisKomáM- 748

Az autót az előző tulaja pár hónapos korában lecserélte ekkor vettem meg amikor már 2 millióval kevesebbet ért mint 0 km el. Már beletapostam 100 ezer körül semmi baja egy chip még lehet elfér benne. amúgy jó autó szép elegáns. meg se érzek egy két három órás utat. Az előző szaros peugeotomban visítva ugrottam ki az ajtón 100 km után. Hát igen csak a németek találták fel az autót a többi utánzat csak.nem értem hogy tudnak emberek pénzt adni kia honda citroen és hasonló rettenetekért?????? Mindegy ez az autó még marad egy ideig utána valami hasonló audi bmw lesz talán. Aki ilyet vesz vigyázzon a lehajtott kerregő motorú példányokkal. Mert kicsit kényes de kiváló vérbeli német sok évig megtartós autók. Ha az ember nem az év taxiját veszi meg..... kb ennyi Ja és egy ilyen használt passat árából mit vesz meg egy új renaultot, vagy egy új citroent ugyan már ...

- izzók, kopóalkatrészek, meg valami garanciális apróság.

vw békéscsba subaru -II-

Fenntartási költség (9) Évjárat 2006
Előző autója? 407 Következő autója? német
Verdikt (6.9/10)

Volkswagen Passat 2005 (2005)