Autók » Volkswagen » Passat (2005-2010)

Passat 2,0 TDI HighLine

Imadni valo kekseg.

Nagyon meg vagyok elegedve vele.

2008 Novembereben vettem, 32000km eppen szerviz utan. Amit csereltem benne szinte azonnal az a radio volt, egy alap sima cd lejatszo volt benne.

Azota ramentem 12000km es eddig csak tankoltam es mosattam. A bor neha nyikorog a konyokolonel.

A motor jol muzsikal, szepen megy, a fogyasztasa 6.5 liter de rengeteg autopalya van benne, kb 70% az egesz oszegnek, ami 150-160 tempot jelent nalam. Visszaraktam a nyari gumikat ezer picit feljebb ment a fogyasztas de nem veszes. A telivel szemben "205/55R15" a nyari "235/45R17".

Telen nagyon jo volt az ulesfutes, elso ablak futes. Eppen csak bestarolom 5 perc utan kiolvadva langyosan lehet vele kozlekedni.

Szervizben meg nem voltam vele csak mikor a radiot csereltek benne.

Egeszeben elegedett vagyok vele. Csak maradjon igy!!

- Eddig semmi.

DS-Car

Fenntartási költség (8) Évjárat 2007
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 32000
Megbízhatóság (9) Vezetett km 12000
Előző autója? Octavia 1,9 Tdi Következő autója? Csak most vettem, van ido.
Verdikt (7.9/10)

Volkswagen Passat 2005 (2005)