Felfoghatatlan
Valaki elmagyarázhatná nekem, hogy mi folyik itt. Az alapproblámám az, hogy jópár ember nem ír semmit, csak annyit, hogy megevett 3 liter olajat, és hogy már el is adtam, és jön az avensis meg minden. EZEK AZ EMBEREK NORMÁLISAK?????
Azért, mert megevett pár liter olajat, már dobja ki, viszi a piacra, aztán meg vesz valami mást. Ha csak kicsit is belegondol, több százezer kilóméternyi olajat bukik azzal, ha eladja és vesz egy hasonló árú toyotát. Vagy iszonyatosan buták ezek az emberek, vagy simán unatkoznak aztán kamu népítéletet gyártanak. Mert hogy normális ember egy ~20ezer forintos "hibáért" nem adja el az új autóját az is biztos.
Nade, nézzük a passatot. Az autó egyik szempontból öreguras, máshonnan high-tech. Hát rallyzni nem lehet vele, különösen az elektromos kézifék miatt. De hát nem is kell... Ugyanakkor a belső elrendezés, és a különleges extrák nagyon feldobják a gépet. Trendline alappal is nagyon jó! Az árához képest különösen. A szervizháttere nagyon gyenge, gyorsan dolgoznak, de drágán.(a skodánál meg tapasztalam, hogy mit kezd a porsche hungária egy hibával). Remélem a passat nem fog elromlani a következő igazgatóváltásig ;)
Az árához képest nagyon jó, és hiába töltöttem bele eddig 2 liter olajat, NEM FOGOM ELADNI!!!
Kis számolás: Megveszem mondjuk 8millióért. Kihoztam a szalonból, tehát -20% körülbelül. Ha ennyiért eladom akkor, bukok 1,6 millió forintot. Akkor most a siránkozó okoskák számolják ki, hány liter olaj ez...
Melyik a jobb? Eladom, bukok 1,6 millát, és a kövi autónak talán nem lesz semmi baja, vagy beletöltök 20ezer forint olajat, és vígan élek. ENNYI
- Semmi
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2005 |