Fekete Párduc
Ennél a modelnél is nagyon fontos a helyes bejáratás!!! Sokan elfeledkeznek err?l. Az els? 2000 km-en 2500 fölé nem szabad pörgetni!! Aki ezt nem tartja be sok olajat vigyen magával. Nekem nem kellett még útántöltenem!
Nos, tökéletesen elégedett vagyok a géppel, hosszú úton sem kényelmetlen, igaz az ülés állítással én is elvoltam egy darabig. A motor hidegen elég nyers(melyik dízel nem), viszont ha bemelegedett nagyon kulturált. Menetdinamika pont megfelel? a méretekhez képest. Átlagfogyasztásom 6,8-7,2 között. Váltó pontos, könnyen jár, kuplung finom puha. A sebesség függ? szervókormány nagyon eltalált.A család kényelmesen elfér, lábtér is van rendesen. A bels? számomra átgondolt, nincs csicsamicsa, minden a helyén. Az elektromos kézifék nagyon tetszik. sok tároló rekesz található az autóban, amiket jól ki lehet használni. Kormány (b?r)jó fogású. Csomagtartó kicsit nehezen pakolható, de baromi nagy, fedele magátol nyilik fel ( tiszta amerika ) futóm? rendben, a kocsi nagyon fekszik az úton.
- Egyenl?re hiba nélkül.
Procar