Ezen még dolgozni kellene...
Hát el?bb a negatívumok. Minden szubjektív, olvastam itt sok véleményt, van aki seggét verte a földhöz a gyönyört?l, szerintem nekik eddig más autójuk volt. Nekem volt szerencsém ´88-as évjárattól kezd?d?en az összes típust sok százezer kilométeren át vezetni.
Szóval új Passat. Lusta. Egy stoptáblától 3-szor is meg kell gondolnom, hogy kiugorjak-e mások elé, vagy sem. Utána sem vagyok elájulva, persze ez nehezebb mint el?dje.
Az ülés emberkínzás, 50 km után fészkel?dök. Azt ígérték kevesebb lesz a kopogós m?anyag, szerintem csak "koreásodott" a dolog. Fogyasztás 7,5 l, szerintem sok. F?tése a Webasto ellenére nagyon nehézkes. 4 liter olaj az els? 30 ezres szervízig az brutál. Eddig kétszer, mosás után nem indult. Az ESP, legalábbis az enyém, nagyon buta, 4000-ig simán kipörgeti a kereket, valamelyik nap meg felnyargaltam a járdára mint egy suta bálnával, meg se nyekkent. A B6-osé jobb volt, lehetett érezni, ahogy fékezgeti a kerekeket. Bal els? ablak szorul, tet?kárpitnak helyenként kilóg a széle. A kézifék néha nem old ki, persze amikor mindenki látja, olyankor a kupplung kib....t büdös. És nem lehet vele kézifékkel fordulni !!! A végére is hagytam valamit. A gyári CD-t kicseréltem egy MP3-as fejegységre, mert szerintem csak csörömpöl. Nem DIN méret, gyári sz?kít? 11 ropi, és ami lényeg, nem szabványos dugaljak !!! A B6-os ban kivettem, bedugtam az újat, és már ment is.
Ami jó, csendes, a futóm? is ok, váltó és kormyányzás pöpec.
El?dökr?l. B6-os szerintem a hátsó futóm?vet és a bels? zajt leszámítva jobb volt.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Passat | Következő autója? | veterán |