Dinoszaurusz - remélem ez is kihal
Átvételkor (Budakeszi márkaszerviz) úgy akarták átadni az autót, mintha előtte dörzspapírral simogatták volna. Elsőre át sem vettem, csak full polír után. Ez megalapozta, miért nem oda viszem szervizbe.
Az autó műszerfala úgy nyöszörög, hogy elaludni sem lehetne mellette, de ez inkább hátrány, tekintettel arra, hogy idegesítő sokáig hallgatni.
A kézifék egyszer nem akart kiengedni, természetesen amikor sietne az ember. Egyszeri hiba volt eddig, de meghatározó élmény. Az Assistance korrekt volt, arra nem lehet panasz. Garanciális szervíz - csereautó.
A klímát a hibák között felsoroltam. Végülis miért kellene 2 óránál tovább hűtenie, nem azért van. :-(
A motorolaj-fogyasztása katasztrofális, 1 liter 6000 km-nként. A szerviz válasza: 7 dl/1000 km alatt gyári normás. Ezt az értékesítéskor nem mondták. :-(
A tompított fényszórója nekem nem elég, sajnos kellene a xenon, így én nem látok vele rendesen.
A fogyasztása (dízel) és a csomagtartó mérete rendben van, arra nem lehet panasz.
- Elektronikus kézifék nem engedett ki (garanciákis javítás)
- A klíma nyáron (mikor máskor) 30 fok felett másfél-két óra működés után nem hűt (ezzel most megyünk szervizbe)
- A műszerfal nyikorog, nyöszörög mintha pillepalackokat rejtettek volna mögé (javításra 3 napot javasoltak)
Porsche M5
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2007 |