Autók » Volkswagen » Passat (2005-2010)

Passat 2,0 dízel, DSG, Highline

Destiny is a fickle bitch

én fél év alatt mentem vele 22.000 km-t nekem is megevett már 3 litert olajból. Ez valóban szánalmas, mert töltögetni kell mint hülyegyerek, de hát töltöm. Ha sírok is eszi az olajat, meg átlagban 170-el használom lehet, hogy azért is.
Előző verda is ette az olajat 15.000 km-ként 1 litert, de azt akkor olajcserére is kellett vinni.
A DSG váltó állat, mindenkinek ajánlom, megéri a felárat és akkor nincs nyavajgás sem, hogy jaj lefulladtam 2-ban.
Klíma is jó valóban huzatmentes.
Nekem az ülés is jó, lehet, hogy azért mert Highlineban más ülések vannak.
Ami még szánalmas az a traktor hang de hát V8-at kell venni és benzinest annak szebb.
Utazó autónak (amire használom) tökéletes. Jó az úttartás, kényelmes elég gyors és elég rugalmas.
Ha olajfogyasztás a legfőbb szempont a vásárlásnál ne ezt vedd. De akkor ne vegyél 3.0 l fölötti benzinest se.

Na kicsit frissíteni kell a dolgot:
A fentiek igazak DE:

Valamiért 2,5 év után elkezdett szétesni.
A szervízbe nagyon készségesen nem csináltak vele semmit.
A vicc, hogy ugye garancia már nincs rá fél éve.
Azért vettem új autót, hogy ne kelljen az autómentőre várni. Na ez nem jött be, sajnos ezzel kell.
Ami vicc, hogy szidják az Alfát meg a francia szarokat, hogy szétesik, holott ez is szétesik, csak erre már nincs garancia azokra meg még van.
Ez az autó leszoktatott arról, hogy új autót vegyek.

Azért persze még mindig kényelmes, tágas autó csak hát nem ezt várja az ember egy ilyen értékű kocsitól.

A márkaszervízről regényt lehetne írni milyen impotensek.

- az üzemanyagjelző tankolás után nem mindig megy fel maxra, de a 3. indítás után már igen.
- Ezzel együtt tudok élni
- Benzinpumpa beszart
- Elektromos hibák

Márkaszervízbe ne vidd

Fenntartási költség (5) Évjárat 2005
Előző autója? 525 TDS Következő autója? Aston Martin DB7 vagy valami más
Verdikt (5.5/10)

Volkswagen Passat 2005 (2005)