Das opawagen
Az autot az elozo Passat 1999 utan vettem. Nagyon kenyelmes volt. (Majdnem) mindent ugy csinalt mint a a “nagy konyvben” van megirva. Kenyelmesek voltak az ulesek - kremszinu bor-alcantara, sot szepen is neztek ki. A felesegem imadta a kezifeket - mivel nagyon konnyu volt vele hegyoldalban elindulni. En szerettem a tempomatot - nagyon jol alithato volt. Az automatikus lampa es ablaktorlo is tokeletesen mukodott. Jol ment, gond nelkul lehetett vele az autalyAn 170el utazni. Jo volt a zajszigeles is. Az auto 2 ev alatt sosem hagyott cserben.
DE!!! Szemelyszerint ez egy nyugdijanak valo auto es nagyon UNALMAS. Az elektronikus kezifek ABS-szel mukodik, az auto rettento sterill volt. De a legnagyobb csalodas a belter zorgesevel volt. Ilyen zorgo beltert utoljara apam Skoda Favoritjaban tapasztaltam, A 14 eves 400 ezret futott Passatom messze beltere messze nem zorgott annyira mint ez. Lehet hogy ez valakinek nem szempont, no engem nagyon zavart.
+ design (belso, kilso)
+ teljesitmeny
+ tempomat mukodese
+ kenyelem
+ nagy felszereltseg
- belter zorges
- sterilitas (unalom)
- Ülés elektronikus derék támasz.
Porsche Bratislava, Dolnozemska cesta, Pozsony - rossz hozzaallas es nagyon draga
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | Passat | Következő autója? | Yeti - szolgalati |