Bagira
Nemrég vettem márkakereskedőtől, szolgálati kocsi volt, nagyon jó áron kaptam. Szeretem a kocsit, kellemesen megy, kellemesen fogyaszt, nekem a formája is tetszik.
Az utastér a márka szokásaihoz képest egész jó, szerencsére világos. A műanyagok kicsit kemények, a műszerfal dekorcsíkja kicsit eláll, de akit zavar, vegye meg az Audit kétszer ennyiért. A hifi elég gyenge, sok mindent nem lehet vele csinálni, talán a hangszórók cseréje javít majd valamit. Kisebb csoda: mind a négy ablaknak le-fel automata funkciója is van, ez a korábbi E-osztályomban nem volt 12 millióért.
A motorhang nem zavaró, benzines után sem. 1800-as fordulattól szépen megindul, azalatt viszont teljesen halott, ami sávváltásnál eleinte szokatlan volt.
Nekem nem eszi az olajat. Volt viszont egy furcsa dobása: 15000-nél (kereken) jelzett egy szükséges olajcserét. Bevittem a szervizbe, ahol megnézték a komputerét, amin 30000-re volt állítva a periódus, és mégis kérte a cserét. Nem nagyon értettem (ők se), mindenesetre kicserélték az olajat. Azóta minden rendben.
2006. 10. 04.: Bagira este 7-kor a Szentmihályi úton önhibáján kívül elhalálozott, és eközben megmentette az életemet. Sosem felejtem el neki. Béke poraira.
- Csomagtartó nyitó, magától megjavult.
Mozaik utca, lassú, drága, más baj nincs vele
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | E 320 | Következő autója? | VW, Audi |