A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Volkswagen » Passat (2005-2010)

Passat CRTDI 2.0 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Az "unalmas" prémium

Szöveges ítélet

Korábbi kellemes tapasztalataink miatt vásároltunk ismét egy passatot a B4 es után.
PD-s negatív kritikái miatt a B5 szériát kompletten illetve a B6 PD-ket kihagytuk inkább az életünkből, így vettük a kicsit fiatalabb és drágább CR motorosat.
Olajból semennyi nem eszik 70000 km után sem, többször megjártuk vele horvátországot, telerakva 5 személlyel+tetőbox=7,5 liter/100km...Sokan jönnek ezzel a hülye dumával, hogy "unalmas vezetni" stb. Igen unalmas, mert mert nem dobja ki a seggét, nem billeg a kanyarba (225 os gumival) nem csuszik, nem gyorsul úgy h egyből falnak menj, de nem kell gondolkozni egy előzésnél stb. Ha valaki vezetési élményt akar, azt ne egy két literes dízel családi kombiba keresse....:D Egyébként a sebességfüggő elektromos szervó kormány nagyon kényelmes, parkolás közbe egy újjal is lehet akár tekerni a kormány, pálya tempónál pedig megfelelően felkeményedik, tökéletesen van hangolva. Váltó (kézi 6os) mint a vaj, kb beesik magától sebességbe, alig kell rajta lökni v erőlteni, összes pedál tökéletes, prémium érzete van mindnek benyomáskor. Említett hibákon kívül még a klíma állítómotorjait írnám, amik elkezdtek fura hangokat kiadni (csak alapjárat mellett, néma rádióval hallani) mivel hűt/fűt mindkét oldalt, nem kellett még szervizelni (ilyen 3 éve szóval valszeg ezzel gond nem lesz) meg eleve a szerelő azt mondta megcsinálják és vagy jó lesz vagy nem. Mondom oké akkor marad így:D Szívósor állító szenzor miatt ég a check lámpája, már mikor megvásároltuk ez a hiba jelen volt, azóta sem változott semmi, nem is lesz baja több szerelő is megmondta, illetve kiütni csak ilyen 20-25 ezerért lehet annyit meg nekem nem ér meg az hogy most ne világítson egy lámpa...az MDF rendszere amúgyis fejlett annyira, hogyha nagyon nyűgje van az autónak úgyis szól check lámpa ide v oda...:D mindenesetre mindenkinek meleg szívvel ajánlom! PD-s modelleket felejtsétek el, a CR-st vegyétek és nem lesz problémátok!:D

Hibalista

- Kormányzár, típushiba 60000ft - Szivósor állító szenzor, típushiba nem javítottam felesleges - Első lengőkar szilentek+stabpálcák 60000 ft

Ide hordtam szervizbe

Bosch szervíz makai út szeged

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (7) Évjárat 2009
Kényelem (8) Használati időtartam 5 év
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 156000
Megbízhatóság (7) Vezetett km 70000
Szerviztapasztalat (8) Átlagfogyasztás 6 l
Előző autója? passat Következő autója? 300C 6.1
Ennyire szerette (9) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.0/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Volkswagen Passat 2005 (2005)

További ítéletek (358 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)