Az én barátom
Nagyon szép autó. A touareg után a legszebb volkswagen, egyszerűen gyönyörű. Kicsit furcsa volt megszokni, hiszen mégcsak hasonló autó sem létezik (még). Nagyon jót tett az újítás a passatnak. A futómű már külföldön, és Budapesten egyaránt le lett tesztelve, és nagyon meglepődtem. Eddig nem volt olyan autóm, amivel komolyabb anyázás nélkül végig tudtam menni a fővároson. Eddig. A passattal sikerült (golf futómű). A belsejét nagyon jól megtervezték, a gyerekek hülyéskedve is elférnek hátul, a kollegák meg boldog kényelemben. Nagyon jó lett. Hibának annyit tudok írni, hogy iszonyú ronda a fabetét. Ezért nem kértem extrának!
Az itt menő vitához meg annyit szólnék, igaza van a "felfoghatatlan" írójának. Nem hiszem el, hogy vannak olyan ostoba emberek, akik pár liter olaj miatt eladják az új autójukat. Ha igen, akkor a matematika oktatással komoly problémák vannak/voltak.
Én viszont azt mondanám az egész kamu, pár ember aki pikkel a volkswagenre népítéleteket írogat. Csak aki kicsit is gondolkodik rájön, hülyeséget írogatnak.
- Nem romlott el semmi, az olajat is annyira eszi amennyire egy új autó. (eddig 2-3 liter). De nem érdekel.
Porsche M5
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2005 |