Az, aminek latszik
Az autot a seggem ala tettek, de semmi bajom a sokszor felemlegetett olajfogyasztassal, mivel benzines mercin nevelkedtem, ami ennel magyobb mertekben fogyasztotta anno a kenoanyagot.
Elsosorban autopalyan hasznalom 130-as atlaggal, ami meglepett, hogy emellett 8 liter ala nem megy a fogyasztasa, biztos a negykerekmeghajtas miatt... szoval a 6 literes fogyasztasokon meg en csodalkozom...belolem ez az auto erzelmeket nem tud kivaltani, es szerintem az auto legyen erzelmi targy... ellenben, ami nagyon tetszik:
- xenon lampak sokkal jobbak a hagyomanyosnal, nem kell reflektort bekapcsolni es szembol sem vakitanak,
- a kanyarfeny mindig elegedette tesz, gyakorlati haszna nem tudom, hogy van-e,
- jobb a kezi valtoja az elozo generacional
- az uleseket nem sikerult igazan kenyelmesre beallitani, viszont nem ugy szallok ki beloluk 200 km utan, mint a mosott szar,
- a beepitett anyagok kellemesek, elgondolkodtato, hogy ennyi penzert a mercedesnel 15 eves bakelit burkolatokat adnak belulre,
- rossz utakon a mufa betet nyikorog,
kormany-valto-futomu nemetesen tokeletes, erzelem semmi, csupa technokrata tokeletesseg,
- tolatoradar nelkul mar osszetortem volna, alapfelszeretlseg kell, hogy legyen,
- problemam lakott teruleten betartani a korlatozasokat vele, itt sokat segit a tempomat, autopalyan gyakorlatilag ilyen forgalom mellett hasznalhatatlan, s ez nem a tempomat hibaja
- akiket a belso motorhang zavar kigyorsitaskor, azok megerdemlik, hogy egy avensisben eljek le az eletuket!
- fo problemam, hogy a klima gyenge, barhogy probalom beallitani,
- baratom szerint 80-as temponal szerpentinen erezni, hogy 4-kerekes, nekem meg nem tunt fel.
Korabban ajanlottam mindenkinek, mert egy osszerakott megbizhato auto erzeset keltette, de a 2. ev utan jelentkezo komoly hibak, ilyen aru autonal nem megbocsathatoak:
uzemanyagpumpa termesztesen a legnagyobb havazasban romlott el,
adagolofuvoka orszaguton 100-nal, szerencsere senki sem volt a kozelben, de ezek a hibak, mindig azt az erzest keltik bennem, hogy mi a lesz a kovetkezo? Elbizonytalanitott.
Volkswagen mobil garancia viszont mukodik, ez egy plusz pont.
- elektronikus kezifek gomb
- uzemanyagpumpa
- kuplung csapagyas? - ekszij + feszito kicseerelve, megis visit az auto hidegben
- a legjobb: adagolofuvokak mind kicserelve
Porsche Buda
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2007 |