A wolfsburgi szűzkurva
Passzát.... hát igen, nem rossz kocsi de lassan kezd felbosszantani. Használtan vettem /weltauto/ mentem vele 20e km-t aztán jöttek a bajok. Lengyelországból hazafele ha megmelegedett a kuplung csúszni kezdett /köszönhetem a duplatömegű lendkerék csodának/ jó a váltója de a nyomaték megeszi. Király hazaértem telefon alkatrész 300000ft nem kis utánajárással alkudozással, de jó lett. 67e km-nél vízszintjelző jelez he?? motorház fel a kiegyenlítőtartályban korom és olajfoszlányok valamint -1l hűtőfolyadék. Nem akartam elhinni... nem hajtom, hidegen kímélem és hengerfejes??? szervízbe be, hengerfej le,= hengerfej tömítés "libeg", csere, hengerfej gyalu, hengerfej+tömítés vissza. 400e... Szóval ez van... egy barátom passatján a rögzítőfék sípol 5* szerelték sikertelenül. A kocsi maga nem lenne rossz, de a műszerfallal és az anyagminőséggel nem vagyok kibékülve sem az utastérben sem pedig a hajtásláncban. A német minőségben csalódtam... nem kicsit. pozitívum: nagy kényelmes jól megy /mihez képest / nagy csomagtartó, összkerékhajtás. ha mostantól jó lesz megmarad, mert nem rossz az autóval közlekedni, ha nem megy a háztól.
- Hengerfej tömítés, komlett kuplung
márkaszervíz